ParadiseFM | Overlast ‘Curaçaose’ prostituees op Bonaire

Het gaat vooral om jonge vrouwen die zich prostitueren. In het bijzonder gaat het daarbij om vrouwen die uit Curaçao komen om zich aan te bieden.

Esther Bernabela, Eilandraadslid voor de UPB op Bonaire, stelt dat er sprake van een enorme overlast van illegale prostitutie op het eiland.

Het gaat vooral om jonge vrouwen die zich prostitueren. In het bijzonder gaat het daarbij om vrouwen die uit Curaçao komen om zich aan te bieden.

De situatie is uit de hand gelopen nu de Colombiaanse, Venezolaanse en Dominicaanse vrouwen die normaal in de prostitutie werken op het eiland vanwege de coronamaatregelen terug naar hun land van herkomst zijn gegaan. Hierdoor is een ‘free for all’ ontstaan.

Volgens Bernabela gaat het vooral om straatprostitutie. Gedeputeerde Nina den Heyer heeft inmiddels aangegeven op de hoogte te zijn van het probleem en zich zorgen te maken over de gezondheidsrisico’s.

Maar volgens het Eilandraadslid is dat niet genoeg en moet er beleid komen om het probleem aan te pakken.

Bron: ParadiseFM

13 Reacties op “ParadiseFM | Overlast ‘Curaçaose’ prostituees op Bonaire

 1. Drechi pa bosnan Tur

  Trui,
  Je wilt ECHT niet weten van wie ik nog meer “Fan” ben… Ze zit nu op Bonaire.. Whuauhauahauahahahaaa

 2. Hoeveel van die politici zijn nu op Bonaire de plaag van de deugdzame samenleving? Mogen die eigenlijk officieel zo veel bijklussen?

 3. Ruthsel Martha, aanhanger van Schotte, Jamaloodin en Constantia, tot vele jaren cel veroordeelde fraudeurs en moordenaars.

  Lekker gezelschap zoek jij, Drechi!

  Van wie ben je nog meer fan? De laffe ratvocaal Douwe Boersma? Peppie en Kokkie die nog minder zaken winnen dan Hensley Meulen wedstrijden met de Mets?

  Of wacht jij op een haarscherpe gap analysis van de noodtoestandwet door dj Doran?

 4. Drechi pa bosnan Tur

  Tussen neus en lippen door Dames:
  Rutsel Martha, ja, die YDK die jullie de grond in hebben geboord in de zaak van Saab, heeft de zaak gewonnen.
  Whuahauahauahahahahahahaauauauahauahahahaaaaaaaaaaaa

 5. Buck Rogers, we hebben altijd Stella van Rijn alias de MFK matras en Anuschka Cova nog, al moet er bij beiden liters Botox in om het allemaal een beetje strak te houden.

 6. Ik geef ze groot gelijk, want voor elke verrichte handeling krijg je, gezien de koers verhounding, meer dan 2x in je handen toegestopt.
  Als dit zo door gaat, krijgen wij een damesschaarste op Curacao.

 7. En dus…. moet er weer een ‘Pachi’ komen. Concentreren, controleren en coordineren.

 8. Zo zie je weer , ieder nadeel heeft zijn voordeel .
  Vraag en aanbod .

 9. Drechi pa bosnan Tur

  De moeder van Trui woont nu in Kralendijk laat ik me vertellen. Daar wordt er in dollars afgerekend… Whuahauahauahahahahaaaa

 10. Ja nu dat er niet zo veel biertjes meer geschonken worden tijdens de HH ours, wordt je sevice als onderlegger ook minder afgenomen.

 11. Beflapas vliegt waarschijnlijk met hen mee.

 12. Naar verluid zijn Anusca Cova en Stella van Rijn vanwege de avondklok en de drooglegging op Curacao aan het overwegen hun werkterrein naar Bonaire te verleggen.

 13. Het leven als byside is erg moeilijk in Corona tijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *