ParadiseFM | Curaçaose Plastic Ban bij Raad van Advies

Mc William hoopt stiekem dat dit in januari 2021 kan | Extra

Giselle Mc William, die als parlementariër een wetsvoorstel voor de Plastic Ban indiende in 2018, vertelt aan Paradise FM dat dit voorstel nu bij de Raad van advies ligt.

Mc William zegt dat er veel aangepast moest worden sindsdien, maar ze hoopt dat de Raad snel hun advies geeft. De wet zou dan over enkele maanden behandeld kunnen worden in het parlement.

Het eerder streven was om vanaf januari 2020 al een verbod op wegwerpplastic in te voeren, maar dat is niet gered. Mc William hoopt stiekem dat dit in januari 2021 kan.

Luister hier het hele gesprek met Giselle Mc William terug:
Audiospeler

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Curaçaose Plastic Ban bij Raad van Advies

 1. Mag Yadira Bislick nog op straat, na de plastic ban?

 2. Groot gelijk mevrouw McW. Weg met al dat vervuilende plastic. Er zou een artikel in de wet moeten komen van bijvoorbeeld: Als men eten gaat halen bij de toko, fastfood of foodcourts, dient men een eigen metalen bakkie mee te nemen. Zonder eigen bakkie wordt er geen maaltijd verstrekt.

 3. Tico Martina

  “Mevrouw ga lekker naar huis,koken, veel beter” zou wijlen Pim zeggen. Wat is dat mens toch een leeghoofd zeg. En dat was minister van Economie en is Parlementarier? Misschien moet Jacinta nog maar wat verstand in haar meppen.

 4. Curacao revisited

  @JB: dank! Ik vond deze woordspeling ook wel erg geinig!

 5. Goh wat grappig @Curacao revisited. Je lijkt wel een puber

 6. Mag Jachmin Pinedo nog op de televisie na het invoeren van de plastic ban?

 7. Curacao revisited

  Anushka Cova vindt de ban op plastic maar niets, dat betekent meer handwerk ipv de hele dag lekker op je rug kunnen liggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *