ParadiseFM | 343 marihuanaplanten in beslag genomen in Flip

Ook hebben ze attributen voor het maken van drugs meegenomen

De politie heeft bij een huiszoeking op Bandabou in Flip 343 marihuanaplanten en 1,15 kilo marihuana in beslag genomen.

Ook hebben ze attributen voor het maken van drugs meegenomen. Er heeft geen arrestatie plaatsgevonden.

De politie zal het onderzoek van het huis voortzetten.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | 343 marihuanaplanten in beslag genomen in Flip

  1. Wanneer wordt de MCB directie opgepakt voor het faciliteren van witwassen van drugsgels? En de hele ministerraad voor het openlijk toestaan van diepgewortflde corruptie waar ze zelf ook asn meedoet?

    Een paar marihuana plantjes opgerold..man man man…mama zal trots zijn op jullie…

  2. Hebben we eindelijk iemand die land en tuinbouw beleid serieus oppakt wordt zijn onderneming in de kiem gesmoord.
    Zo blijven we importeren en worden op land en tuinbouw gebied nooit zelfvoorzienend of heeft iemand de illusie dat gebruik van genots–/ verdovende middelen hierdoor worden uitgebannen.

  3. Abraham Mossel

    Weer een politiek lachertje, drug vangst van 343 plantjes. Terwijl er duizende figuren op de crim in rondlopen die met een gegeven functie van een vriend vriendin terwijl zij geen ene moer hoeven te werken omdat er geen baan is die ze moeten vervullen, zie 300 banen Pik Pisas MFK gift. en dan zeggen we hebben over een maand geen geld meer om de ambtenaren te betalen en het klootjes stem volk mag in de rij gaan staan voor een voedsel pakket wat gegeven word door die verdomde makamba. En Holle Bolle Gijs C Cooper staat op tv te schreeuwen dat de grootste Land kas leeg rover Gerrit de Raaf vrij moet met een bandje, lekker straf uit zitten en bij geen terug betaling van door hem gestolen 1.8 miljoen hem een stap buiten de poort laten zetten en dan weer direct weer op pakken en hem voor 3 jaar vast zetten, onderhandelingen zijn dan niet meer mogelijk, daar heeft de dief genoeg tijd voor gehad. Trouwens als Holle Bolle Gijs, zijn vriend Gerrit de Raaf zo graag op vrije voeten wil hebben, dan betaald hij toch effe snel die 1.8 miljoen, hij heeft zat poenne gestolen in de laatste 20 jaar als partij dief bij MAN en nu MFK

  4. Mooi, maar wanneer wordt de villa op Zuurzak van Grote Giro Graaier Stephen Capella in beslag genomen, en wanneer de Bentley van Ralph Palm die de premies van Ennia verzekerden aan Ansary en aan de hoeren gaf?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *