DolfijnFM | Suriname int oliegeld voor schuldenverlichting

Er ligt naar schatting 43 miljard euro aan olie-inkomsten voor de kust van Suriname | Foto: Staatsolie

Suriname wil alvast 1,72 miljard euro voorschot gebruiken uit haar oliereserves. Die zijn onlangs gevonden voor de kust.

Dat heeft president Chan Santokhi op een persconferentie bevestigd. Het geld moet gebruikt worden om twee kostbare leningen af te lossen.

Er ligt naar schatting 43 miljard euro aan olie-inkomsten voor de kust van Suriname. Geld dat de bevolking van Suriname toekomt, zegt Santokhi.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Suriname int oliegeld voor schuldenverlichting

 1. Fred Schiedam

  @Lionfish:
  Inderdaad: nog erger dan die clown-sergeant!

 2. Nu zit de volgende corrupte bende er, smerig tuig dat vindt dat het nu hun beurt is om zakken te vullen.

  Met drogredenen en vertelsels Geld lospeuteren uit de nationale reserves om vervolgens friends en familie mee te bedienen.

  Nu de beurt aan de volgende verrotte clan om goed te graaien.

  En wij willen meer autonomie, ? Suriname is voor mij altijd een goede graadmeter geweest of het op Curaçao gaat lukken. Volk dat gemiddeld veel beter gevormd, geschoold en bespraakt is, vol natuurlijke reserves, maar krijgt het ook niet voor elkaar..

  En dan moeten wij het doen met domme politieagenten ( excuus voor de slimme politielui), DJs, Rennoxen en ander onderontwikkeld , meppers en oplichterd, en omkoopbare opportunisten…forget it..

  We worden Haiti

 3. Olie die nog gewonnen moet worden alvast vooruit verkopen terwijl de prijs op een historisch dieptepunt zit. Je moet maar durven om zo je volk te belazeren. Wie krijgt hiervoor onder de tafel wat toegeschoven ?

 4. Suriname gaf hier een gelikte presentatie om geld binnen te halen voor haar oliewinning en beloofde daarbij fantastische rendementen.

  Je kunt je geld beter naar Girobank of Ennia brengen, dan heb je nog kans dat je iets terug ziet.

  Al is de het door de verkoop van de villa op Zuurzak van Stephen ‘Capone’ Capella of de Bentley van Ralph ‘Putas’ Palm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *