30 C
Willemstad
• dinsdag 26 oktober 2021 18:01

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Suriname int oliegeld voor schuldenverlichting

Er ligt naar schatting 43 miljard euro aan olie-inkomsten voor de kust van Suriname | Foto: Staatsolie

Suriname wil alvast 1,72 miljard euro voorschot gebruiken uit haar oliereserves. Die zijn onlangs gevonden voor de kust.

Dat heeft president Chan Santokhi op een persconferentie bevestigd. Het geld moet gebruikt worden om twee kostbare leningen af te lossen.

Er ligt naar schatting 43 miljard euro aan olie-inkomsten voor de kust van Suriname. Geld dat de bevolking van Suriname toekomt, zegt Santokhi.

- Advertentie -

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

4 reacties

 1. Nu zit de volgende corrupte bende er, smerig tuig dat vindt dat het nu hun beurt is om zakken te vullen.

  Met drogredenen en vertelsels Geld lospeuteren uit de nationale reserves om vervolgens friends en familie mee te bedienen.

  Nu de beurt aan de volgende verrotte clan om goed te graaien.

  En wij willen meer autonomie, ? Suriname is voor mij altijd een goede graadmeter geweest of het op Curaçao gaat lukken. Volk dat gemiddeld veel beter gevormd, geschoold en bespraakt is, vol natuurlijke reserves, maar krijgt het ook niet voor elkaar..

  En dan moeten wij het doen met domme politieagenten ( excuus voor de slimme politielui), DJs, Rennoxen en ander onderontwikkeld , meppers en oplichterd, en omkoopbare opportunisten…forget it..

  We worden Haiti

 2. Olie die nog gewonnen moet worden alvast vooruit verkopen terwijl de prijs op een historisch dieptepunt zit. Je moet maar durven om zo je volk te belazeren. Wie krijgt hiervoor onder de tafel wat toegeschoven ?

 3. Suriname gaf hier een gelikte presentatie om geld binnen te halen voor haar oliewinning en beloofde daarbij fantastische rendementen.

  Je kunt je geld beter naar Girobank of Ennia brengen, dan heb je nog kans dat je iets terug ziet.

  Al is de het door de verkoop van de villa op Zuurzak van Stephen ‘Capone’ Capella of de Bentley van Ralph ‘Putas’ Palm.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -