Osepa verklaart Wiels de oorlog

Marvelyne Wiels en Ivar Asjes tijdens de persconferentie van 13 november 2013

Marvelyne Wiels en Ivar Asjes tijdens de persconferentie van 13 november 2013

WILLEMSTAD – Oud-Gevolmachtigd minister Sheldry Osepa heeft in een gesprek met het Antilliaans Dagblad de huidige GevMin Marvelyne Wiels de oorlog verklaard. Volgens Osepa is Wiels een leugenaar en bovenal een oplichter die met haar fraude de goede band en goede naam die is opgebouwd binnen het Koninkrijk in no time heeft weten te verwoesten.

Osepa, advocaat van beroep, heeft kennis genomen van eerdere uitlatingen van de huidige Gevolmachtigde minister aan zijn adres. Zo heeft Wiels eerder
verklaard dat er voor haar aanstelling geen sprake was van beleidbinnen het Curaçaohuis en dat er op financieel gebied zelfs sprake was van verkwisting.

Tijdens een persconferentie die Wiels vorige week samen met premier Ivar Asjes (Pueblo Soberano) heeft opgeroepen met het doel om haar kant van het verhaal te vertellen, gaf ze aan dat zij degene is geweest die als eerste bij haar aanstelling als Gevolmachtigde minister Soab in de arm heeft genomen voor een grondig onderzoek binnen het Curaçaohuis in Den Haag. De volgende dag verklaarde Soab echter dat dit onjuist was en dat de boeken van het Curaçaohuis regelmatig worden gecontroleerd.

,,Ik kan je vertellen dat mevrouw Wiels een leugenaar is met trekken van oplichterij. Ze schetst een ander beeld dan de werkelijkheid door een valse cv of een cv met daarin verkeerde informatie te gebruiken. En wanneer ze op deze grove leugen werd betrapt, gooide ze de schuld op mij, in plaats van haar fout te erkennen”, aldus Osepa, die verwijst naar de beschuldiging van Wiels dat de oud-Gevolmachtigde minister zich schuldig zou hebben gemaakt aan verkwisting van gelden van
het Curaçaohuis. ,,Ik had geen toegang tot uitgaven. Het ging allemaal altijd via de directeur. Sterker nog; toen de directeur een tijdje afwezig was, werd mij een bankpas aangeboden die ik ook heb geweigerd. Alles liep altijd via de gebruikelijke route; namelijk de directeur.”

Volgens Osepa heeft Wiels met ‘gesjoemel met haar cv’ de reputatie van Curaçao binnen het Koninkrijk beschadigd. ,,Alles wat er tot nu toe was opgebouwd, heeft zij met haar gefraudeer weer verwoest”, aldus de oud-GevMin, die meteen aangeeft dat er nog een flinke staart aan ‘Wiels-gate’ zit. ,,Ze heeft mij erbij betrokken en nu zal ik haar met veel genoegen verder helpen.” Zo verklaarde Osepa cynisch. ,,Ik zal geen onzin van haar accepteren. Het laatste woord is s hier nog niet over gezegd.”

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

To Top

0 Reacties op “Osepa verklaart Wiels de oorlog

  1. Eindelijk eens iemand waar ook de ogen van open zijn!!

  2. Go Osepa, go go go!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *