Nu.cw | Spannende bokswedstrijden bij CuraBox zaterdag

De gevechten vinden plaats bij Supreme Boxing Centre van 18.00 tot 19.00, die als sponsor zijn faciliteiten beschikbaar stelt.

Curacao Boxing Association (CuraBox) organiseert op zaterdag 27 februari een aantal bokswedstrijden waarbij atleten van verschillende bokssscholen van Curaçao het tegen elkaar zullen opnemen.

De gevechten vinden plaats bij Supreme Boxing Centre van 18.00 tot 19.00, die als sponsor zijn faciliteiten beschikbaar stelt.

CuraBox heeft al meerdere malen bewezen dat het mogelijk is om op een verantwoorde manier bokswedstrijden te organiseren, rekening houdend met de COVID-19 maatregelen.

In januari van dit jaar organiseerde de boks-associatie de ‘Battle of the middle weights’, die geslaagd werd gevonden ondanks alle corona restricties. Ook bij de wedstrijden van komende zaterdag zullen de vechters getest worden op COVID-19 en is er geen publiek toegestaan.

De volgende wedstrijden staan aanstaande zaterdag op het programma:

Welterweight 63-69 kg Delano Streedel (Supreme Boxing Centre) vs Fabian Williams (Team Farao)

Catchweight 77 kg Dwinley Mathilda (Supreme) vs Kurt Neuman (Attaf)

Middleweight 69-75 kg Ronin Prince (Attaf Fighting Factory) vs Kevin Palma Reales (Team Farao)

De wedstrijden zijn live en gratis te zien via de livestream van Sport.cw.

Bron: Nu.cw

2 Reacties op “Nu.cw | Spannende bokswedstrijden bij CuraBox zaterdag

  1. “Van 18.00 tot 19.00 voor 3 gevechten? Dit betekent 20 minuut per gevecht, nou wat is dit voor organisatie vraag iemand zich af. Boxen is een serieuze zaak, zijn deze boksers vooraf medisch gekeurd? Deze lui moeten wel één voor één gek zijn om de ring in te stappen om klappen op het hoofd te krijgen.

  2. Graag wat ministers als tegenstander kiezen. Dan gaan heel mensen kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *