Nu.cw | Meer dan 200 actieve besmettingen op Curaçao

In totaal zijn er nu 329 mensen besmet (geweest) met het coronavirus.

Curaçao telt sinds vandaag meer dan 200 actieve besmettingen. Met 14 nieuwe gevallen komt het totaal aantal op 204 actieve besmettingen. Dat maakt de overheid vrijdag bekend.

Van de 14 nieuwe besmettingen zijn er 9 te linken aan bestaande gevallen. Van vijf is de bron niet te achterhalen. De afdeling Epidemiologie blijft middels contact tracing bezig zoveel mogelijk besmettingen te herleiden naar de bron.

In totaal zijn er nu 329 mensen besmet (geweest) met het coronavirus. Met negen mensen die hersteld zijn, komt het totaal aantal herstelde patiënten op 124. Er ligt nog één patiënt in het ziekenhuis.

Op Aruba kwamen er gisteren 35 nieuwe cases bij, waarmee het totaal aantal actieve besmettingen op 1067 komt.

Bonaire telt momenteel 54 actieve besmettingen.

Bron: Nu.cw

6 Reacties op “Nu.cw | Meer dan 200 actieve besmettingen op Curaçao

  1. Sefarina is entomologe (insectenkunde) dat is iets anders dan epidemiologe.

  2. Van de 14 nieuwe besmettingen zijn er 9 te linken aan bestaande gevallen. Wat een flauwekul zegt, komt dit van die randdebiel van een epidiomoloog? Die man die iedereen in zijn kont wilt kruipen? Als iemand in de buurt van een besmette geval is gekomen wordt gelijk de conclusie getrokken dat het de bron is.

    Het lijkt alsof iedereen in dit land achterlijk is. Zag laatst Gisette Seferina van PAR met een mondkapje op, virtueel vergaderen en zij is epidiomoloog, stel je voor.

  3. De gobièrnu is zowiezo niet te vertrouwen met corrupte ministers..

  4. Als het is wat de vele artsen (28000) zeggen dat het is en zo ook enkele Nederlandse specialisten en huisartsen, die het met grafieken aantonen ook die van het RIVM, verbaast het me dat er corona patiënten in het ziekenhuis liggen en zou je eerder denken er liggen zware griep patiënten met onderliggende ziektes . Wordt hier Corona gebruikt om de bevolking bang te houden , je zou het wel denken.Overall, Dr. Yeadon builds the case that any “second wave” of COVID, and any government case for lockdowns, given the well-known principles of epidemiology, will be entirely manufactured. “more than half of the positives are likely to be false, potentially all of them.” Hieruit kan de leken burger o.a. politiek en de reguliere pers niet meer vertrouwen want wat is er werkelijk waar.

  5. Zo begon het op Aruba ook..honderden besmettingen en nog niemand in het HOH..Maar het gaat allemaal komen

  6. Met slechts 1 persoon in de CMC. Eigenlijk ook wel goed nieuws dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *