Nu.cw | Grenzeloos Ondernemen over zaken doen in Curaçao

Grenzeloos Ondernemen geproduceerd en gepresenteerd door Folkert Tempelman

Internationaal ondernemen op Curaçao staat centraal in de nieuwste podcast van ‘Grenzeloos Ondernemen’. Te gast zijn Jandino Asporaat van ‘New Korsou’, gevolmachtigd minister Anthony Begina van Curaçao. En ondernemer Atilay Uslu van Corendon.

Grenzeloos Ondernemen is een wereldwijde podcast en community over internationaal ondernemen, exporteren en zakendoen. In de podcast vertellen vooral Nederlandse ondernemers die over de hele wereld gevestigd zijn over hun ervaringen. Grenzeloos Ondernemen wordt geproduceerd en gepresenteerd door Folkert Tempelman. Hij werkte eerder als journalist op Curaçao bij onder andere Het Antilliaans Dagblad en Paradise FM.

In de nieuwe podcast gaat het over New Korsou, het Corendon Mangrove Beach Hotel de business hub functie van Curaçao met Latijns Amerika, de Verenigde Staten en Europa. Maar ook over de situatie op Curaçao door corona, de economische stand van zaken en business kansen voor internationale ondernemers.

Grenzeloos Ondernemen is te horen via alle grote podcast apps zoals Spotify, Apple Podcasts, Soundcloud en Juke. Ook via het Expert Podcast Netwerk van BNR Nieuwsradio. Daarnaast kan het ook beluisterd worden via de site www.grenzeloosondernemen.com.

Bron: Nu.cw

Een Reactie op “Nu.cw | Grenzeloos Ondernemen over zaken doen in Curaçao

  1. Abraham Mossel

    De naam Begina doet mij denken aan een 1e klas dikke slak cq supper Luiaard die 14 k per maand ontvangt voor niks nada doen, de naam Jandino doet mij denken aan een achterbakse groot breed bek kikker en de naam Folkert doet mij denken aan een achterbakse moordenaar. Alle drie willen zij hun zakken vullen over een andermans rug zonder zelf een slag te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *