30 C
Willemstad
• maandag 20 september 2021 19:06

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Gerrit Schotte morgen om 9 uur vrij

Schotte werd veroordeeld voor witwassen en ambtelijke corruptie | Extra

Gerrit Schotte wordt morgen rond negen uur vrijgelaten. Dat bevestigt zijn advocaat Lizaima Da Costa Gomez tegenover NU.cw. De voormalig premier werd tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld. Hij heeft dan tweederde van zijn straf uitgezeten.

Een voortijdige voorwaardelijke invrijheidsstelling waar Da Costa Gomez bij het Hof om verzocht had, werd eerder deze maand afgewezen. Als reden werd gegeven dat Schotte toch deze maand al naar huis zou gaan. Ook eerdere verzoeken om met een enkelband het laatste gedeelte van zijn straf thuis uit te zitten, werden verworpen.

Schotte werd in hoger beroep veroordeeld voor witwassen en ambtelijke corruptie. Naast de celstraf van drie jaar mocht Schotte zich vijf jaar niet verkiesbaar stellen. Ook minister kan hij niet meer worden vanwege de strenge screeningseisen.

- Advertentie -

Door wie Schotte opgehaald wordt uit de gevangenis en hoe groot zijn aanhang nog is, is onduidelijk. Partijleider van de door Schotte opgerichte partij MFK Pik Pisas zit thuis met corona.

Bron: Nu.cw

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

21 reacties

 1. John Bash, ej bent toch niet zo intelligent als dat je je voor doet, de straf van ontzegging politiek voeren voor Gerrit de Raaf gaat pas in zodra hij vrij man weer is en niet als hij in het hok zou zitten!, dus vanaf gisteren gaat die 5 jaar ontzegging politiek in, en als deze slang zich zogenaamd alsnog teveel bemoeit met de MFK als adviseur gaat hij alsnog voor gaas en dat weet hij maar als te goed, maar als we de Raaf moeten geloven dat hij alleen nog maar voor de Heer des Heren aanzicht gaat leven, zien wij hem nooit meer in de politiek en bij MFK terug, aangezien de politiek als het grootste boevennest op de hele wereld bestaat, dus als hij adviseur van de oplichtings club MFK gaat werken dan verlogend hij zijn Heer des Heren en zal hij gestraft worden door God en zal hem een rechter oor worden af gekapt door Abraham Mossel?.

 2. Minstens 700 mljn verdwenen: schotte, cooper, pisas, constantia, koppen dicht over jullie arme bevolking, dito de gore rojer monk d santos kdnt.

 3. Schotte heeft het eiland leeggereisd tijdens zijn premierschap. Samen met een 24/7 fotograaf, die 1e klasmeereisde, met hotelkamer en onkostenvergoeding.

  Er werd echter ook bespaard op een hotelkamer, van een andere meereis-ster!!!!

  Verder zijn er veel fondsen verbrast aan “family & friends” projecten.

  Nu is alles op en er is geen kraal of spiegel naar het kraaljes en spiegeltjes volk gegaan. Alles in de zakken MFK, MAM, PS en ook ansere partijen!!

  MAN en PS kijken weg, en feesten en vraten in weelde en luxe lekker mee uit de verse buit uit Nederland.
  Typische Afrikaanse taferelen, land crepeert, maar de politieke elite, Reist, feest, en beest!

  En nu is er vreugde? Omdat meneer vrijkomt..
  Domheid is de grootste vijand van de mens

 4. Hij is vrij, dat is mooi, kan hij nu die 1,8 miljoen terug betalen. Zo niet, dan volgende week meteen weer terug de cel in voor de volgende 3 jaar!!!!

 5. Gerrit de Raaf kan weer rond vliegen over het boeven eiland met zijn kraal ogen en goed kijken of er weer/nog wat te stelen is?.

 6. Oproep van de geestelijk gestoorde vader van Gerrit Schotte, Hendrik Schotte, producent van het Zaad van het Kwaad:

  Majan Djabièrnè 27 di November Gerrit Schotte ta rekobrá su libertad. Segun informashonnan ku nos ta disponé di dje, ta indiká ku e lo sali rond di 09:00 di mainta en punto. Pa tur miembro di MFK, simpatisadornan, famia, amigu i amiganan i esun ku kier bai dune un bon biní bèk den komunidat, por bai na pia di e subida di entrada di SDKK (prison) na Koraalspecht.
  Ta pidi pa keda den auto i si baha mes, no ta permiti aglomerashon. Mantené reglanan ku ta konta pa e pandemia aki. Lo no por brasa ni duna man na Gerrit. Nos tur mester kuida.
  Mi ta mira bo majan mainta 09:00 si bo tin e chens.
  PLEASE SHARE E INFO AKI DEN BO KRING DI AMISTAD.

  Als halve gare Hendrik zo’n 50 jaar geleden een condoom had gebruikt, had ons dat een miljard bespaard.

 7. Overigens zouden er, met Schotte, die om de eea duistere reden wél gepakt is door OM, ook een aantel huidige Ministers, lijsttrekkers, ex preniers, directeuren, ex CEO, RvC en ex Ministers plaats moeten noemen in de cellen van de “piskalat” / “mirashelu”.

  Op zijn minst even zo destructief, ladron, opportunistisch en estafador!

 8. Een uiterst “ignorante” bevolking, die geloift in de “giedertierendheud” van deze ritselaar.

  Dat ze zich zo makkelijk door zo’n beroepscharlatan, die Curaçao binnen no time te gronde heeft gericht ( samen met meegraaiers MAN en PS) om de tuin laten leiden, spreekt boekdelen over het moraal en gemiddelde IQ van de doorsnee bevolking.

 9. Velen dachten dat ze voor altijd bevrijd van u zouden zijn, maar helaas pindakaas voor hun.

  Met dank aan het OM die weigeren hem te vervolgen voor de bewezen fraude bij overheids NV ś

 10. Wel uw hechtenis komt ten einde.

  Velen dachten dat ze voor altijd bevrijd van u zouden zijn, maar helaas pindakaas voor hun.

  Welkom terug kerel.

 11. Gerrit het onschuldige lam die al zoveel geleden heeft voor “zijn volk’. Dank je wel hoor Gerrit dat je zelfs een gevangenisstraf voor ons over had.
  En betaal nu snel 1.8 miljoen want anders mag je nog iets voor het volk over hebben.

 12. We zullen met spanning afwachten hoe de lokale pers van de vrijlating van GS in beeld en geluid verslag zal doen. Des te meer aandacht je dit geeft, des te meer is dan duidelijk dat het begrip ‘normen en waarden’ nog onvoldoende vat heeft gekregen op die mensen die menen dat criminelen aandacht moeten krijgen. Mijn advies: geef het geen aandacht, dan groeit het ook niet.
  De maatschappelijke schade dit door deze zwakbegaafde randdebiel is aangericht is groot en het morele verval onder leden van zijn “beweging” is tekenend. Gewoon negeren, die handel.

 13. Trekt hij in bij ranzige Ramsay Soemanta, of gaat gekke geile Gerrit liggen tussen mafiameid/golddigger Stella van Rijn en de man van 30 miljoen Edward Heerenveen?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 20 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | BnnVara blijft bij stelling over salaris bankdirecteur Curaçao

Met filmpje BnnVara houdt vast aan de stelling dat de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) 460.000 euro per jaar verdient, ook al...

Column Youp | Stank voor Ank

Afgelopen week liep ik te duimen dat ons land niet bij een oorlog betrokken zou raken. Ik was bang dat we met onze minister van Defensie niet...

Volkskrant | Bij de demonstratie in Washington: ‘Je merkt hoe groot het geloof in The Big Lie is’

Nick de Jager Uit angst voor een tweede January 6 wemelt het nu van de politiemensen voor het Capitool in Washington. Daar betuigen demonstranten hun steun aan degenen...

NDH | BNNVARA-programma over salarissen veroorzaakt rumoer op Curaçao

Op Curaçao is commotie ontstaan over het salaris van de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) na een uitzending van het Nederlandse...

ParadiseFM | Werkloosheid gaat stijgen volgens IMF

De werkloosheid gaat stijgen tot 24,3% volgens het IMF. Volgens de regering zijn de cijfers te vergelijken met cijfers van de Centrale Bank van Curaçao en Sint...
- Advertentie -