NOS | 15 jaar cel voor stel dat op Curaçao Nederlandse stagiaire ontvoerde

De man en vrouw werden opgepakt na de camerabeelden van de geldautomaat.

Een man en een vrouw die vorig jaar op Curaçao een Nederlandse stagiaire ontvoerden, moeten vijftien jaar de gevangenis in. Er was twaalf jaar tegen het stel geëist.

Shelomi P. (30) en Azanahil M. (34) ontvoerden het toen 17-jarige meisje op 25 augustus. Ze gaven haar een lift en dwongen haar om geld te pinnen. Daarna randden ze haar aan en gooiden haar van de rotsen.

Hele nacht in zee

De stagiaire hield zich in het water schuil tussen de rotsen en bleef daar de hele nacht zitten. De volgende ochtend zwom ze naar het strand en werd daar gered door een vrouw die haar naar de politie bracht.

De man en vrouw werden opgepakt na het bekijken van camerabeelden van de geldautomaat.

De mirador op Grote Knip waar de stagiaire berooft, aangerand, naakt, mishandeld en gekneveld van de rotsen werd geworpen en voor dood werd achtergelaten © Jose de Bruin

De twee zeggen dat ze alleen wat drugs aan het meisje wilden verkopen en dat ze haar hielpen met het pinnen, maar dat gelooft de rechtbank op Curaçao niet. Eerder hadden de twee nog een bekentenis afgelegd, maar die trokken ze later in.

Bron: NOS

5 Reacties op “NOS | 15 jaar cel voor stel dat op Curaçao Nederlandse stagiaire ontvoerde

 1. Drechi pa bosnan Tur

  Heb je die racistische “Baka di Mondi” weer… Wat een intelligent persoon zeg.. Benoem hem aub als “Secretaris Generaal belast met ras-zaken”…. Die afdeling zal wel een heel kort leven beschoren zijn, maar tja… Baka moet toch ook aan diens trekken komen niewaar?…

 2. Kunnen ze niet, naar analogie van Wiels ideoligie en zienswijze mbt tot bepaalde groepen, teruggestuurd worden naar het land van hun genetische oorsprong?

 3. JM Eustatia

  Helemaal eens met Drechi pa bosnan tur: die onmensen hadden 30 jaar verdiend.

 4. We zitten op een lijn drechi.

 5. Drechi pa bosnan Tur

  Zelfs 15 jaar is nog te weinig.
  Het leed dat ze dit kind hebben aangedaan is met 30 jaar nog niet terug te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *