Nieuwsuur | De gevolmachtigde minister van Curaçao, Anthony Begina, vindt dat Nederland te weinig begrip toont voor de situatie op het eiland

Bron: Nieuwsuur

6 Reacties op “Nieuwsuur | De gevolmachtigde minister van Curaçao, Anthony Begina, vindt dat Nederland te weinig begrip toont voor de situatie op het eiland

 1. Wat een clown zeg

 2. Ook dat nog

  Het feit dat Begina iets vindt… is al zo verbijsterend, dat gepast stilzwijgen ons nog rest.

 3. En nu is Begina aan de beurt om te bedelen. De ene neemt het over als de andere moe wordt van het bedelen. Ochtend, avond, en nachtdienst. Wanneer is Rhugge weer aan de beurt? Het lijkt een voetbal elftal wel, als de ene zijn best niet voldoende doet of moe wordt, wordt hij het veld uitgetrapt, en wordt een andere die fit en uitgerust is het veld weer ingeschopt. Die kijkt omhoog, raakt de grond aan, maakt een kruisje en rent het veld op. Wel wel wel. Hallo Rutte, de duimschroef een klein beetje aandraaien.

 4. Knoek-koe

  Ik kan me voordtellen dat ze denken dat het gemiddelde IQ hier behoorlijk ondermaats is als we “zoiets” als gevolgmachtigd Minister nasr NL durven sturen.

  Zal wel een een tweetje zijn in een achterkamer met deze flapdrol daar neer te zetten

  Zodra die lippen bewegen, weet je dat hij onzin uitkraamt.

  Door stupidity uitlatingen van Jandino , Braboneger, Sylvana en nu Begina gaat men in NL straks echt denken dat zwarte mensen dom zijn.

 5. Ongelooflijk, wat een schertsfiguur. Daar komt geen zinnig woord uit. Ik kan me niet voorstellen dat hij serieus wordt genomen in Nederland. Blamage voor Curacao!

 6. Curacao revisited

  deze man die korte tijd geleden nog doodleuk voor de camera beweerde dat “de overheid van curacao niemand met honger naar bed laat gaan” is een schaamteloze profiteur die nog nooit in zijn leven iets gedaan heeft voor de 1/3 curacaonaars die onder de armoede grens leven. Het enige positieve van Begina is dat alle vooroordelen van een graaiende en corrupte black jet set nu ook in Den Haag actief worden uitgedragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *