30 C
Willemstad
• woensdag 24 april 2024 18:33

DolfijnFM | Partij met grote interesse in RdK

Om welke partij het gaat en verdere details kan de minister nog niet bekendmaken, maar Cijntje benadrukt dat de heropening van de raffinaderij zo snel mogelijk moet gebeuren.

Er is een partner met grote interesse in Refineria di Korsou. Dat zegt MEO-minister Ruisandro Cijntje vandaag op de persconferentie. De beoorde partij zou al in de derde gespreksronde zijn voor een eventuele doorstart van de raffinaderij.

Om welke partij het gaat en verdere details kan de minister nog niet bekendmaken, maar Cijntje benadrukt dat de heropening van de raffinaderij zo snel mogelijk moet gebeuren.

Bron: DolfijnFM

11 reacties

  1. De zoveelste kandidaat met een idd imposante portemonnee om de vastgeroeste pompen en de rest van het reddeloze schroot te komen moderniseren en opstarten. Forti is desperate voor een hoopgever. Riekt naar een perfecte hype-story.. Als de “studiereizen” en “factfindingtrips” richting Beijing gaan, kunnen we Korsou afschrijven. Danki Dios The Hague is alert and on watch.

  2. En zo maakt deze losers MFK regering voor de zoveelste keer het armzalige en niet te kunnen vreten curacrim volk weer voor een paar maanden blij met een dood vogeltje. En de vakbonden doe gestaakt mee ondanks zij zelf ook dondersgoed weten dat deze WAARDELOZE VERROEST BAK nooit meer open gaat. Kom er maar in Drekkie.

  3. Ik heb begrepen Poetin&Maduro Oil Compagny, ze hebben alleen een probleem hun geld is bij de banken bevroren. Dus gaan nu betalen voor huur met gratis benzine en diesel voor de bevolking van Curacao. Toc een geniale zet van onze grote MFK opperbevelhebber. Sorry voor de wijken piscadera en marchena er wordt tot nader order even niets gedaan aan de milieu regels. Want zo buiten kans kan je niet laten lopen? Toc?

  4. Kan de tel niet meer bijhouden. De hoeveelste partij met grote interesse is dit? En hoeveel most preferred partijen zijn alweer in rook opgegaan?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties