33 C
Willemstad
• zaterdag 30 september 2023

Telegraaf | Man gearresteerd in onderzoek naar moord op rapper Tupac Shakur

De politie in Las Vegas heeft een man gearresteerd in het onderzoek naar de moord op de wereldberoemde rapper Tupac Shakur 27 jaar geleden. Dat melden Amerikaanse...

Democracy now! | Friday, September 29, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Herdenkingsmonument Julianabrug wordt gerenoveerd

Het herdenkingsmonument, dat is geplaatst voor de slachtoffers van het instorten van de Julianabrug, wordt aangepakt. Zo is de verlichting niet meer up to date, en wordt...

DolfijnFM | Groot concert ter ere van Tula

Op het Brionplein vindt morgen het Bos di Libertat-festival plaats, een groot concert ter ere van Tula. Het concert is onderdeel van de Siman di Kultura en...

DolfijnFM | Ministers om tafel voor oplossing geweld op scholen

De ministeries van Onderwijs en Justitie hebben samengezeten om geweld op scholen aan te pakken. Het is al langer bekend dat vechtpartijen op scholen toenemen, dus was...
- Advertisement -spot_img

MFK blijft achter Schotte staan

HomeMediaMFK blijft achter Schotte staan
Gerrit Schotte en Cicely van der Dijs hebben aanzienlijke bedragen aangenomen van Van der Dijs / Vandis en Francesco Corallo / BetPlus-Atlantis Group
MFK blijft achter Schotte staan. Op de foto MFK-leden Gerrit Schotte en Cicely van der Dijs

WILLEMSTAD — De politieke partij Movementu Futuro Kòrsou (MFK) omschrijft de aanhouding van haar oprichter en politiek leider Gerrit Schotte en zijn partner Cicely van der Dijs als betreurenswaardig, maar stelt dat zij haar geloof in Schotte blijft behouden.

De MFK benadrukt dat in het justitiële systeem iedereen onschuldig is totdat het tegendeel is bewezen voor een onafhankelijke rechter.

Deze principes zijn volgens de MFK van kracht in een rechtsstaat en gelden zij voor alle burgers en dus ook voor Schotte.

“We zijn ervan overtuigd dat iedereen deze heilige principes zal respecteren en toepassen. In de afgelopen vier jaar heeft de MFK inspiratie, motivatie en hard werk gekregen van haar politiek leider. Dit heeft geleid tot de beweging Reforma die door het volk van Curaçao wordt gedragen.”

De partij stelt ervan overtuigd te zijn dat de afwezigheid van Schotte niet lang zal duren. In zijn afwezigheid zal de MFK blijven werken aan de visie die Schotte heeft aangewezen.

“We zijn ervan overtuigd dat zeer snel duidelijk zal worden dat de beschuldigingen aan het adres van Schotte geen enkele basis hebben, dat hij vrij zal komen en dat het recht zal zegevieren. Gedurende dit proces zullen wij Schotte alle steun geven en wij wensen hem veel kracht toe met de steun van God.”

De MFK herhaalt dat zij solidair is met haar politiek leider en dat zij blijft geloven dat een ‘beter Curaçao mogelijk is’. Dit laatste is de leuze van Reforma, de politieke hervorming die Schotte voor staat.

Bron: Amigoe

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

  1. Hier had moeten staan. Dat is voor iedereen dé reden om de politiek te betreden, “dus met andere woorden ga in de politiek dan kan je je zakken vullen en laat ik nu eens éen keer het met Gerrit de Raaf eens zijn omdat hij zelf aangeeft de politiek te zijn in gegaan om zijn schulden met zakken vullen rij weg te werken en daarna op een geweldige manier zijn zakken van hem en zijn sponsors met miljoenen te vullen over de ruggen van zijn eigen volk” Hoe dom kan je zijn………………..enz.

  2. Het is wereldbekend dat een psychopaat zijn aanhang eerst met mooie praatjes en beloftes inpalmt en daarna zo manipuleert dat zij hem blindelings blijven volgen of het nou fout of goed is wat hij doet “voorbeelden genoeg als je zo om je heen kijkt in deze wereld” zij blijven achter hem staan tot de dood er op volgt?, lees encyclopedie 1935 – 1945. Een psychopaat vindt ook dat hij altijd gelijk heeft en geeft daarom het liefst een ander de schuld. Een psychopaat word graag gezien met belangrijke mensen om te laten zijn hoe belangrijk hij zelf wel niet is en schept graag op over dingen die hij heeft bereikt maar niet heeft gerealiseerd. Een psychopaat gaat over lijken om zijn doel te bereiken enz enz.

    Las vanochtend een stuk van Gerrit de Raaf in de krant ‘Een verliezer kan geen winnaar zijn’ hier word beweert hij dat twee MFK/MAN parlement leden omgekocht zijn waarschijnlijk omdat zij schulden hadden en hun kinderen toch wilden laten studeren, en dan is de beslissing om geld aan te nemen snel gemaakt ( komt mij bekend voor Gerrit).Verder zegt Gerrit de Raaf ook nog ” Dat is voor iedereen! dé reden om de politiek te betreden. Omdat je zelf geldproblemen hebt,wil je er zo snel mogelijk iets aandoen.” Hoe dom kan je zijn om dit te beweren hij trapt hier mee alle politici in de grond en wil zeggen dat hij zelf zo schoon is als een Belgiese waterRAT. Oja Gerrit is zeker vergeten dat voor hij de politiek in ging divers faillissementen aan zijn broek had (schulden DUS)en 50 MOT meldingen achter zijn naam heeft staan. Kunt u nu begrijpen dat ik in Gerrit de Raaf een psychopaat zie.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties