MFK bereidt zich voor op verkiezingen

Gerrit Schotte | Foto Dick Drayer

MFK bereidt zich voor op verkiezingen | Foto Dick Drayer

WILLEMSTAD — Het bestuur van politieke partij MFK (Movementu Futuro Kòrsou) start de voorbereidingen op de verkiezingen die in 2016 moeten plaatsvinden. Dat is onlangs in een bestuursvergadering besloten. Personen die op de kandidatenlijst willen staan kunnen zich nu aanmelden.

Gezien de politieke instabiliteit op Curaçao de afgelopen zestig jaar en het feit dat er maar weinig regeringen waren die de volledige termijn van vier jaar hebben uitgezeten, zegt de MFK, bereidt de partij zich nu al voor op de verkiezingen rekeninghoudend met de mogelijkheid dat ook nu weer vervroegde verkiezingen zullen worden uitgeschreven.

Partijleider Gerrit Schotte zit een speciale commissie voor, die de voorbereidingen gaat treffen op de Statenverkiezingen. Het betreffen zowel ‘interne’ als ‘externe’ processen, schrijft de partij in een persbericht.

Concreet wordt er een begin gemaakt met het werven van personen die op de kandidatenlijst willen staan voor de Statenverkiezingen. De speciale commissie zal met alle kandidaten spreken en na een grondige selectieprocedure deze kandidaten aan het bestuur voorleggen.

Na goedkeuring door het bestuur zullen de kandidaten een opleidingstraject moeten doorlopen om hen klaar te stomen voor de eventuele taak een politieke functie te vervullen.

Personen die zich hiervoor willen melden moeten onder andere ingeschreven staan in het bevolkingsregister en minimaal achttien jaar oud zijn, niet aangesloten zijn bij een andere politieke beweging, pragmatisch zijn, onder stress en druk kunnen functioneren, over goede communicatieve vaardigheden beschikken, bereid zijn om de interne opleiding van de MFK te doorlopen, over de morele en spirituele principes beschikken om het land te dienen en bereid te zijn om voor sociale justitie te vechten.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via telefoonnummer 461-766 of via e-mail [email protected].

Bron: Amigoe

3 Reacties op “MFK bereidt zich voor op verkiezingen

  1. “The untouchables”.

  2. Deze maffia partij weet precies hoe ze het mundi volk kunnen bespelen.
    Veel beloven en niet geven doet de gek in vreugde leven!!
    Weer zullen ze 6 of 7 zetels krijgen, waarvan minimaal de helft gekocht wordt van de onderstandstrekkers, die hebben toch niets te verliezen.
    als ik niets had zou mijn stem ook te koop zijn…

  3. Maffia For Korsou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *