27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 04:09

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Kruising Dr. Maalweg en Bramendiweg weer op de schop

Persbureau Curacao

Of de werkzaamheden onder de garantie vallen, vertelt het ministerie van Verkeer en Vervoer niet | Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – De kruising Dr. Maalweg en Bramendiweg, vlakbij het stadion van SUBT en Willemstad gaat opnieuw op de schop.

In 2019 ook al, maar de verhoogde kruising is inmiddels op verschillende punten verzakt. Ook laten de klinkers los. De werkzaamheden beginnen maandag en duren een week.

- Advertentie -

Klinkers worden vervangen en de ondergrond verstevigd. Automobilisten worden met bordjes omgeleid. Of de werkzaamheden onder de garantie vallen, vertelt het ministerie van Verkeer en Vervoer niet.

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

7 reacties

 1. Met die drempel is niks mis. Ik zie er niks “stuk” aan wat een week moet duren. Als je nu zegt Maalweg langs Hugos mall en verder naar beneden … Ja die is stuk.
  Die drempel moest ook geen drempel zijn maar een verlaagde mini rotonde.
  En wordt het dan net zo als op de M L King boulevard. Waar nu die “gerepareerde” drempel een spoiler killer is geworden en alles nog steeds onder water staat bij een beetje regen….

 2. Ipv drempels maken en repareren waarom niet is een keer de wegen fixen en gaten vullen.. echt krom weer. Belachelijk.. waar betalen we eigenlijk nog belasting voor dan… damn triest

 3. Deze nu nog verkeer minister denkt nu effe snel nog mijn zakken vullen ( kosten week werk 100.000,00 ) voordat Holle Bolle Gijs C Cooper met dit klusje weg loopt wat door hem uitgerekend 200.000,00 had gekost.

 4. @Fred en Ratje, de jongen uit de woonwagen:
  Eh…. Jullie beseffen toch wel dat de uitvoerder een “friend and family” is van de Minister van V&V, he? Jullie Coalitie……

 5. De clou van het verhaal: “Of de werkzaamheden onder de garantie vallen, vertelt het ministerie van Verkeer en Vervoer niet.”
  Klunzen! Name & shame de uitvoerder!!!!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

AntilliaansDagblad | Meer achteruitgang dan regio

De economische achteruitgang van Curaçao is in 2020 vele malen hoger dan het gemiddelde van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) tekent een economische krimp op van 18,4 procent, terwijl het gemiddelde van de regio -7,7 procent is.

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.

AntilliaansDagblad | Betèsda in de clinch met SVB

‘Overvallen door korting budget’

NOS | ‘Maltese overheid verantwoordelijk voor dodelijke aanslag op journaliste’

Volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie is de Maltese overheid verantwoordelijk voor de dood van journaliste Daphne Caruana Galizia. Dat melden verschillende Maltese media. Caruana Galizia kwam in 2017 om...

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...
- Advertentie -