27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 03:41

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | ‘Bon Bini: Judeska in da House’ draait op Curaçao 15 keer per dag

Op Curaçao waren Jandino’s eerste 2 films de best bezochte Nederlandse films ooit | Persbureau Curacao

De film ‘Bon Bini: Judeska in da House’ draait vanaf gisteren op Curaçao. Een voorstelling missen hoeft niet want de film draait 15 keer per dag, waaronder ook drie VIP voorstellingen in de Movies in Otrobanda.

Ook in de Movies in Punda kun je de film van Jandino zien. Op Curaçao waren zijn eerste twee films de best bezochte Nederlandse films ooit.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

  1. Als ik de dikke Van Dalen op nasla, zie ik bij neger, “iemand van het negroïde ras” of “aanduiding van onaangepast gedrag”.

  2. Wanneer een witte dit had gedaan dan stond de BLM meteen klaar om die persoon te elimineren. Maar nu horen we niets en is het humor?

  3. Het woordje neger is denigrerend, net als het woordje Chino, Chines, Malamba, Portugues, san dom , BeeGee, Suri, Paisa, etc.. daar komt nog bij dat het woord nigga in zo een beetje elkhip hop nummer voorkomt.. doir de hiphop zinger…over dubbrld moraal gesproken…

  4. Dat woordje “neger” is denigrerend en dat weet die bedorven yogurt ook. Ja, zo zie je maar dat er ook ongeletterde varkens bestaan.

  5. ericlapas zaterdag 12 juni 2021 op 03:36
    Beste @Abraham, wij moeten blij zijn met een succesvolle neger want er zijn niet veel van. Het is wel zo dat in Nederland is de humor vrij simpel, als je als man als vrouw verkleed heb je al de lachers op je hand.

    Jaja Lapas

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

AntilliaansDagblad | Meer achteruitgang dan regio

De economische achteruitgang van Curaçao is in 2020 vele malen hoger dan het gemiddelde van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) tekent een economische krimp op van 18,4 procent, terwijl het gemiddelde van de regio -7,7 procent is.

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.

AntilliaansDagblad | Betèsda in de clinch met SVB

‘Overvallen door korting budget’

NOS | ‘Maltese overheid verantwoordelijk voor dodelijke aanslag op journaliste’

Volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie is de Maltese overheid verantwoordelijk voor de dood van journaliste Daphne Caruana Galizia. Dat melden verschillende Maltese media. Caruana Galizia kwam in 2017 om...

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...
- Advertentie -