27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 02:18

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Jandino gunt gevangenen een tweede kans

Persbureau Curacao

Jandino in gesprek met ‘inmates’

Jandino Asporaat vindt dat gevangenen een tweede kans moeten krijgen, maar die moeten ze wel zelf benutten. Deze week bezocht hij de SDKK-gevangenis op Koraal Specht. De Curaçaose komiek uit Nederland kreeg een rondleiding en ging in gesprek met gedetineerden.

Asporaat bezocht de vrouwen- en de jongerenafdeling, maar ook de werkafdeling en heeft gesproken met personeel en leden van het managementteam van de gevangenis, waaronder directeur Urny Floran.

- Advertentie -

De komiek vertelde de gedetineerden dat zij over alle capaciteiten beschikken om de gevangenis te verlaten en een beter mens te worden, ondanks het feit dat ze in het verleden de fout in zijn gegaan.

Asporaat wees de gevangenen erop om gebruik te maken van de kans om te leren en hun manier van denken en handelen te veranderen en vertelde dat hij zelf in een arme familie in Buena Vista is opgegroeid en dat hij dankzij zijn talent nu zo succesvol is.

In het vrouwengedeelte van de SDKK

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

8 reacties

 1. Kèkèkèkèkèkè, stel je voor eens geen mening te hebben, neutraal te zijn, of …. iets positief (zoek maar op wat dat woord betekent) te vinden; nee, enkel zeiken, kankeren en afkraken, zonder enige argumentatie, of je er nu iets van weet of niet, maakt niet uit. Wat een slechte, waardeloze amateur Statler & Waldorfs ( zoek ook maar op); het lijkt wel of jullie je leven hier haten……..

 2. Beste @Abraham, wij moeten blij zijn met een succesvolle neger want er zijn niet veel van. Het is wel zo dat in Nederland is de humor vrij simpel, als je als man als vrouw verkleed heb je al de lachers op je hand.

  Zelf vind ik dat de man vaak uit zijn nek lult maar ja dat heb je met een neger zonder opleiding.

  Voorbeeld hij sprak wat scholieren hier toe en had het over Chinezen die de YDK niet in de ogen kijken en ook niet groeten. Zijn conclusie is dat de Chinezen ons YDK discrimineren.

  Hij had het niet over dat wij Chinezen nooit met meneer of mevrouw aanspreken maar met “Chino” en dat wij negers vaak tegenover Chinezen een korte lont hebben.

  Echt een waardeloze analyse van Jandino, een wilde dier kijk je niet in de ogen want dan kan je aangevallen worden. Wij negers moeten ons gedrag aanpassen wij moeten meer mens worden.

  Als kind van zeven heb ik al van mijn Opa geleerd, kijk niet naar het gedrag van een ander maar naar je eigen gedrag.

  Kan begrijpen dat Jandino ook niet veel opvoeding heeft gehad want zijn moeder had een beroep waardoor ze vaker uit de kleren moest. Vandaar toch bewondering dat zij een zoon heeft die miljonair is.

 3. @Abraham Mossel : Ben zelf persoonlijk geen fan van Jandino,maar een artiest die in Nederland op een boekingstarief zit van €5000 t/m €10.000 is nog lang niet uitgespeeld.

 4. Breed bek kikker Jandino is als komiek totaal uit gekotst in Nederland, nu probeert hij via liefdadig heit en nog meer van die rotzooi op tv en in de kranten een wit voetje te halen bij de bevolking zodat hij straks als er weer nieuwe verkiezingen komen als politiek leider een eigen partij oprichten met al vast plusminus 1000 handtekeningen die hij dan nodig heeft.

 5. Dit is niet nieuws, bekenden die op de rug van minderbedeelden willen scoren. We zagen het bij het begin van de pandemie hoe TV Direct met draaiende camera, voedselpakketjes ging uitdelen.

  De gouverneur kan ook wat van, we zagen hoe zij voor de camera’s een voedselpakket betaald door anderen in elkaar stelde. Helaas is dat bij dat ene voedselpakket gebleven.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

AntilliaansDagblad | Meer achteruitgang dan regio

De economische achteruitgang van Curaçao is in 2020 vele malen hoger dan het gemiddelde van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) tekent een economische krimp op van 18,4 procent, terwijl het gemiddelde van de regio -7,7 procent is.

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.

AntilliaansDagblad | Betèsda in de clinch met SVB

‘Overvallen door korting budget’

NOS | ‘Maltese overheid verantwoordelijk voor dodelijke aanslag op journaliste’

Volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie is de Maltese overheid verantwoordelijk voor de dood van journaliste Daphne Caruana Galizia. Dat melden verschillende Maltese media. Caruana Galizia kwam in 2017 om...

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...
- Advertentie -