26 C
Willemstad
• donderdag 2 december 2021 00:05

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Cliniclowns: tien jaar partner in smiles

Persbureau Curacao

Cliniclowns heeft de medewerkers en directie van BDO feestelijk verrast. Het Accountants & Adviesbureau is al tien jaar Corporate Partner van CliniClowns Curacao.

De clowns haalden de medewerkers vanachter hun bureau mee naar buiten waar er gezamenlijk geproost werd op het jubileum en een aandenken werd overhandigd aan het management. Ook elke medewerker kreeg een individuele attentie.

Tot slot bracht ”Het CliniClowns Improvisatiekoor” iedereen in vervoering met een speciaal voor BDO geïmproviseerd danklied.

- Advertentie -

Gezamenlijk

“Het bijzondere is dat het partnership breed gedragen wordt door het bedrijf; het was tien jaar geleden een gezamenlijke beslissing van medewerkers en directie om Cliniclowns met woord en daad te ondersteunen.

“De medewerkers helpen jaarlijks bij de rolstoeldisco bij SGR, ze controleren onze jaarrekeningen én we worden financieel gesteund door het bedrijf, zodat we de mensen die het moeilijk hebben met behulp van de clowns een moment van afleiding en plezier kunnen bieden”, zeggen de Cliniclowns.

“De continuïteit van de steun van BDO is een groot goed; dat geeft intern voor de stichting ook de rust om te focussen op het werk.”

- Advertisement -

Stichting

Stichting CliniClowns Curaçao zorgt voor afleiding en plezier bij zieke kinderen en kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking, en bij mensen met dementie. Door improvisatie, spel en muziek richten de clowns zich op de persoon achter de ziekte of de beperking en ontstaan er geluksmomentjes waardoor iemand zich weer emotioneel sterker voelt.

De clowns zijn getrainde professionals en de bezoeken aan de instellingen zijn gratis. Dit is alleen mogelijk door giften uit de gemeenschap.

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Wednesday, December 1, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 1 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 213 coronapatiënten in CMC niet gevaccineerd

213 coronapatiënten die in het Curacao Medical Center (CMC) hebben gelegen in de periode van twintig juli tot en met dertig november waren niet gevaccineerd. In totaal...

Nu.cw | OM: ‘Extra controles op de luchthaven voor openstaande boetes’

Het Openbaar Ministerie (OM) zal in december extra controles op de luchthaven aanscherpen voor openstaande boetes. Dat meldt het OM in een persbericht. De boetes dienten te worden...

ParadiseFM | Vernietigend rapport over aanstellingen Curaçaohuis

Het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening heeft geen goed woord over voor vier nieuwe mensen die zijn aangenomen op het Curaçaohuis in Den Haag. Dat staat...

DolfijnFM | DUO komt niet naar Bonaire, wel online

Het geplande bezoek van de Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO aan Bonaire gaat niet door. De autoriteiten hebben de coronamaatregelen op het eiland aangescherpt. Om mensen toch van...
- Advertentie -