29 C
Willemstad
• woensdag 8 december 2021 17:15

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadisFM | Minister VVRP woest op stichting ProMo na beroep tegen bouw hotel

Charles Cooper Ⓒ anp/hh

Minister van VVRP Charles Cooper is woest op stichting Pro Monumento (ProMo). In een bericht op Facebook zegt de minister dat de stichting Curaçaoënaars geen baan gunt en roept hij op zijn bericht te delen.

ProMo heeft onlangs een beroepschrift ingediend bij het Gerecht in eerste aanleg tegen de regering en minister wegens de plannen om een Majestic Hotel & Residence te bouwen in Punda.

Majestic Hotel & Residence op Marichi

De stichting is naar eigen zeggen niet tegen de bouw van het gebouw. De huidige plannen zouden echter niet voldoen aan het Eilandelijk Ontwikkelingsplan en brengen de status van de stad op de Werelderfgoedlijst van Unesco in gevaar.

Bron: ParadisFM

- Advertisement -

Artikel delen

11 reacties

 1. Op zijn propagandazender Direct kreeg deze Alpha silverback Bokito vrij baan om zijn anti-macamba tirades de ether in te sturen. ProMo is volgens hem, net als zijn oordeel over milieuclubs, een anti-Korsou macambas-gang.

 2. Gewoon snel bouwen met die geit. En laat holle bolle Gijs C Cooper de $$$ koning eens niet mee delen in de voor behandelingen besliste corrupte deal. Maar Cooper wil nu al geld zien aangezien het doek eerdaags valt voor hem en zijn Partij MFK.

 3. Dat het niet de goede kant op gaat met dickbuik Cooper is bekend, maar dat hij op zo’n onverantwoorde manier ons mooie eiland gaat verkwanselen aan sr. Hebzucht Neuman en consorten? En telkens weer een rookgordijn opwerpen met onzinnig en enigzins racistisch gebral? Alsof de bevolking bestaat uit domme gompies die telkens weer achter het holle gebral van de twijfelachtige MFK clan aanlopen. Economische vooruitgang moet duurzaam en verantwoordelijk zijn, en daar lijkt bij dit 6 verdiepingen monster echt geen sprake van te zijn. Punda als nationaal, cultureel en historisch monument willen wij als YiuKorsou op zo’n manier niet verkopen aan Grijp&Graai NV meneer Cooper. Dat komt overeen met het weggooien van de kip met de gouden webu’s en zou een nationale berguensa, een schande, zijn. Het vreselijke gedrocht van die vele verdieping parkeergarage heeft al meer dan genoeg schade aangericht aan de binnenstad. Nog meer van deze beton-monsters zou een doodsteek kunnen zijn.

 4. “en brengen de status van de stad op de Werelderfgoedlijst van Unesco in gevaar.”

  Dat wordt al gedaan met de bouw op de kleine werf…..

 5. Achterbakse cooper praat over werk voor ydk, staat in de bres voor Randy Niemand bedrijf die half Curaçao op zijn naam heeft staan. Nu het niet helemaal vlotjes verloopt, moet cooper waarschijnlijk zijn binnenzak ken leegmaken . Het belachelijke , heeft het over goedgevulde buiken, sorry hoor , dit geval wordt met de dag ongeloofwaardiger. Dennis Klaus heeft ook dacht ik wel meer ervaring en kijk op deze zaak.

 6. De minister dat de stichting Curaçaoënaars geen baan gunt.

  Dezelfde Minister die voorheen Gedeputeerde was en alleen voor MAN vriendjes terrein of sociale woningen regelde zonder een 10 jaar wachttijd.

 7. “In een bericht op Facebook zegt de minister dat de stichting Curaçaoënaars geen baan gunt”
  Wat een goedkoop argument.
  De bouw hoeft niet, en zeer wel mogelijk gaat niet uitsluitend, door ydk gedaan te worden net als de werkzaamheden in het hotel als het draait.
  Mischien is het dat de bouwer/exploitant wel toegezegd heeft dat hij wat F&F kan plaatsen als hij zijn overgewicht in de strijd gooit .

 8. Ik ben helemaal voor vooruitgang, maar dit bouwwerk tussen de Tempel en het ministerie van financiën? 2 monumentale panden? Laten we aub de uitstraling van de historische binnenstad zoveel mogelijk behouden. Dat is juist wat Punda internationaal zo uniek maakt.

 9. Verantwoordelijk en smaakvol bouwen heeft niets te maken met wel of geen werk of met het zijn van yu Korsou. Het heeft te maken met echte ontwikkeling en toekomstvisie.
  Hapsnap bouwen kan iedereen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Child abuser opposes his extradition from Scotland

PHILIPSBURG--Almost three years after he was sentenced by the Court of First Instance in St. Maarten to seven years in prison for a large number of...

AntilliaansDagblad | Ambtenaren Aruba leggen werk neer

Oranjestad - Dertien vakbonden voeren vandaag actie tegen de 12,6 procent salariskorting. Ambtenaren bij diverse overheidsdiensten en stichtingen leggen verspreid over de dag het werk korte tijd...

Ingezonden | Allemaal ‘Nette Mensen’

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Coalitie boycot raadsvergadering Bonaire

Kralendijk - Wie gisteravond rekende op vuurwerk in de Eilandsraad kwam bedrogen uit. Vijf minuten nadat waarnemend gezaghebber Reynolds Oleana de vergadering had geopend konden de aanwezigen...

AntilliaansDagblad | Slechts enkele organisaties hebben echt 12,5% gekort

Willemstad - Ongeveer de helft van rechtspersonen die door de overheid gefinancierd worden, zoals stichtingen, verenigingen en overheids-nv’s voldoet ‘min of meer’ aan de eis van 12,5...

AntilliaansDagblad | Klimaatrisico’s financiële sector

CBCS voorzitter regionale werkgroep gecoördineerde aanpak Willemstad/Philipsburg - ,,De juiste mix vinden om klimaatrisico’s en groene financiering in onze regio aan te pakken en te bevorderen, zal een...
- Advertentie -