27 C
Willemstad
• maandag 6 december 2021 01:43

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadisFM | Premier Pisas geeft tips tegen pesten

Premier Gilmar Pik Pisas | Kim Hendriksen

Premier Gilmar Pisas is naar eigen zeggen vroeger vaak gepest, maar heeft zich daar sterk tegen leren maken. Dat zei de premier tegen leerlingen van de Kolegio San Dominico in de wijk Montaña. Pisas was daar op bezoek in verband met de internationale dag tegen pesten.

Pestkoppen hadden het in het verleden op hem gemunt vanwege zijn lippen, oren en het feit dat hij de letter ‘r’ moeilijk uitspreekt.

Volgens Pisas moet je je verstand gebruiken en een goed weerwoord bedenken tegen je pesters. Uiteindelijk is het met hem goed gekomen, aldus Pisas.

Bron: ParadisFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. Heee ! @ Drekkie ben je toch nog uit je grafkelder kunnen kruipen, Drekkie is niet dood hij leeft zou zijn vriend Pik zeggen.

 2. U kunt allemaal, stuk voor stuk, plaatsnemen naast de kindertjes Dames.
  Niet dringen Bram. Ik weet het: Jij hoort eigenlijk wel op de eerste rij, maar dan kunnen de kindertjes achter je dikke reet mijn premier niet zien, dus opdonderen naar achteren!!!! Vort. Af Kaat!!! Niet likken!!!

 3. En het micro managen begint weer! Hier heb je instanties voor Pik ! Jij moet je vooral bezig houden met beleid, obv strategie, uitzetten, ingegeven door visie.

  Voor 25K per maand ben je wel heel vaak lintjes aan het knippen, openingen aan het bijwonen, en kustwacht studenten feliciteren, honkball coachen?
  Korto, je bent te vaak bezig met farandula nonsense en chitchat praatjes.
  Pesten is niet leuk, maar en minister uit jou eigen kabinet is heel vaak bezig met pesten(dwarsliggen, obstructie, discriminatie, en uitsluiting)
  Tegen die boom moet je gaan blaffen!

 4. Pik zegt, ik werd vroeger op school gepest omdat ik zulke dikke Neger lippen had, Pik ik zal je effe uit je droom helpen, elke echte YDK heeft dikke monster lippen, dus waarom jij niet.

 5. Pik Pisas heeft zich als MP nu helemaal in zijn kaart laten kijken, wat een imbo, kijk hij verteld het op een school, maar in feiten wil hij met deze preek het klotjes volk laten zien dat hij een krachtig en moedig persoon is, met andere woorden hij is de perfekte MP voor Curacrim in deze slechte tijd. Hij woord steeds meer met recht de LULO van Curacrim genoemd, wat een eerste klas staker is het toch, ik vind de naam de harlekijn aan de touwtjes van leerling Pastor Gerrit de Raaf beter bij hem passen. Het volk is hem steeds meer aan het uit kotsen, duurt niet lang meer of NL zijn verplicht de touwtjes uit handen te nemen van de regering Pik.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

CL | De moraal van een oud-gouverneur

Ton de Jong | Werkgroep Caribische Letteren De personen die genoemd worden in het ontluisterende Ennia-vonnis zouden als bijkomende straf dit zinnetje laten we zeggen honderd maal moeten...

Column Youp | Rijmelarij

Geen idee of de familie van onze minister van Volksgezondheid de sinterklaasgedichten al klaar heeft, maar als ze te elfder ure nog wat rijmwoorden zoeken, dan heb...

DH | Lo-Fo-Wong: Country needs to be adaptable, keep markets efficient

PHILIPSBURG--St. Maarten needs to become adaptable and keep its markets efficient, fair and attractive in an ever-evolving and innovative environment, remarked Director of the Central Bank of...

Ingezonden | Waardering HiMA

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AD commentaar | Friends and family

Minister-president Gilmar Pisas (MFK) kan goed en snel praten, maar - na in eerste instantie mogelijk wat overdonderend te zijn - zo simpel als hij het zegt,...

AntilliaansDagblad | Verhoging van 10 procent voor minimumloon

Den Haag - De zo goed als Kamerbreed aangenomen motie Wuite (D66) voor verhoging van het wettelijk minimumloon met 10 procent op 1 januari 2022 is uitgewerkt...
- Advertentie -