27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 04:12

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Schroederschool haalt bijna 40.000 gulden op voor Voedselbank

Hiermee kunnen ongeveer 450 gezinnen van een voedselpakket worden voorzien.

De Schroederschool heeft bijna 40.000 gulden opgehaald voor de Voedselbank Curaçao. Met een sponsorloop hebben de leerlingen 39.898,71 gulden bij elkaar gerend.

Hiermee kunnen ongeveer 450 gezinnen van een voedselpakket worden voorzien. De sponsorloop was onderdeel van het Curaçao project van de school, waarin de flora en fauna en de tradities van ons eiland centraal staan.

Het project werd afgesloten met het zingen van het volkslied door operazangeres Tania Kross en leerlingen Shaley (groep 7) en Flore (groep 8).

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

4 reacties

  1. Ondanks dat ik redelijk bruin ben door de zon je kan wel zeggen heel erg bruin door mijn Joodse komaf word er toch nog wel eens over zie die makamba gepraat dan zeg heel leuk hee stink neger heb jij in je broek gescheten je stinkt zo. kom er maar in Drekkie.

  2. @Showroe+di+Emmastad
    Helemaal mee eens. Ik vind dat het woord makamba in 2021 zijn langste tijd heeft gehad en door voortschrijdend inzicht niet meer kan. Het is tenslotte niet bepaald een troetel- of geuzennaam, maar een ronduit een scheldnaam. Net zoals in Nederland het woord neger is afgeschaft dient ook deze benaming te verdwijnen. Period.

  3. Van deze YdK: Ook aan dit prachtige gebaar denken de volgende keer dat een of andere primitieveling het heeft over “e makambanan”.
    Danki Schroederschool!

  4. Potverdomme hier kan ik echt boos van worden, blanke kinderen die inzameling houden om ons zwarten te vreten te geven terwijl onze eigen bestuurders zichzelf schaamteloos blijven verrijken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

AntilliaansDagblad | Meer achteruitgang dan regio

De economische achteruitgang van Curaçao is in 2020 vele malen hoger dan het gemiddelde van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) tekent een economische krimp op van 18,4 procent, terwijl het gemiddelde van de regio -7,7 procent is.

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.

AntilliaansDagblad | Betèsda in de clinch met SVB

‘Overvallen door korting budget’

NOS | ‘Maltese overheid verantwoordelijk voor dodelijke aanslag op journaliste’

Volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie is de Maltese overheid verantwoordelijk voor de dood van journaliste Daphne Caruana Galizia. Dat melden verschillende Maltese media. Caruana Galizia kwam in 2017 om...

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...
- Advertentie -