27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 03:35

Laatste reacties

- Advertentie -

AD | Marechaussee houdt vier militairen op Curaçao aan voor drugsbezit

Algemeen Dagblad

Willemstad, Curaçao. © Hollandse Hoogte / AFP

De Koninklijke Marechaussee heeft vanochtend op een militaire basis op Curaçao vier militairen aangehouden voor het gebruik en bezit van verdovende middelen. Het gaat om twee mannen van 23 jaar en nog een 22-jarige en een 29-jarige man.

In deze zaak zijn eerder al twee andere militairen aangehouden op Curaçao. Het drugsonderzoek van de marechaussee onder leiding van het Openbaar Ministerie gaat door. De marechaussee sluit niet uit dat in deze zaak nog meer mensen worden opgepakt.

- Advertentie -

Defensie voert wat drugs betreft een ‘zero tolerance-beleid’. Dat betekent dat militairen ook worden vervolgd als ze kleinere hoeveelheden drugs voor eigen gebruik bij zich hebben, de zogenoemde gebruikershoeveelheden.

Bron: Algemeen Dagblad

- Advertisement -

Artikel delen

4 reacties

  1. Joep: Of het iets uitmaakt. Is Kustwacht personeel of Antmil (lokale krachten) hierbij betrokken?
    Waar komen de drugs vandaan? En zo zijn er nog wel meer vragen te stellen.
    Het gaat in feite niet om het gebruik van drugs maar waar ze vandaan gekomen zijn.

  2. Idd maakt het niets uit wie wat.
    Maar voor de ‘geinteresseerden’ het is gewoon allemaal terug te vinden op de site van de Koninklijke Marechaussee. Ze werden al een tijdje gevolgd en is er eerder 1 opgepakt in Heerenveeen.
    Het wordt vervolgd.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

AntilliaansDagblad | Meer achteruitgang dan regio

De economische achteruitgang van Curaçao is in 2020 vele malen hoger dan het gemiddelde van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) tekent een economische krimp op van 18,4 procent, terwijl het gemiddelde van de regio -7,7 procent is.

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.

AntilliaansDagblad | Betèsda in de clinch met SVB

‘Overvallen door korting budget’

NOS | ‘Maltese overheid verantwoordelijk voor dodelijke aanslag op journaliste’

Volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie is de Maltese overheid verantwoordelijk voor de dood van journaliste Daphne Caruana Galizia. Dat melden verschillende Maltese media. Caruana Galizia kwam in 2017 om...

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...
- Advertentie -