25.9 C
Willemstad
• vrijdag 28 januari 2022 12:52

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Rhuggenaath: “Niet genoeg aan onderwijs kunnen doen”

- Advertentie -
Toch zegt de demissionair premier ook blij te zijn met hoe Curaçao zich door de crisis heeft geworsteld de afgelopen jaren.

De laatste dag als demissionair premier is aangebroken voor Eugene Rhuggenaath. Rhuggenaath zegt vandaag op Paradise FM dat hij het jammer vindt dat er gedurende de regeerperiode niet genoeg verbeterd is in het onderwijs.

Toch zegt de demissionair premier ook blij te zijn met hoe Curaçao zich door de crisis heeft geworsteld de afgelopen jaren.

Ook zegt Rhuggenaath altijd op de achtergrond beschikbaar te willen zijn voor advies aan de nieuwe regering.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. Bram is wel rijkelij te laat met zijn laffe aanval op Ruggenaath: HIJ was het die Ruggenaath de benaming van “de Kennedy van Curacao te zijn” En nu achteraf heel laf en laag bij de grond “huilie huilie” te doen.
  Laffe hond… En zo zijn er nog meer hier. De naam “Ghandi van Curacao” staat me ook bij….

 2. Rhuggenaath zegt vandaag op Paradise FM dat hij het jammer vindt dat er gedurende de regeerperiode niet genoeg verbeterd is in het onderwijs.

  Dat is toch je eigen schuld en van je PAR. Je Minister van Onderwijs mocht overal in de wereld vliegen voor prive en vakanties en later neem je een nobody aan. Hoe serieus heb je het genomen. Schaam je!

 3. Ruggie zegt het niet goed gedaan te hebben omdat hij 200.000,00 ruggen tekort kwam, maar daar heeft hij niet over na gedacht toen hij met die stoep hoer Stella van Rijn, die met Gerrit de Raaf de hele wereld rond reisde. 30 miljoen weg gaf aan een paar flut en op hun rug liggende vliegtuig bedrijven die al hopeloos op een oude roesthoop konden worden gegooid. Wat heb je nu eigenlijk goed gedaan Ruggie, helemaal niks nada noppes. En dit gaat ook met Pik MFK gebeuren, straks licht alles op zijn rug en kan hij en dat is wel makkelijk voor hem de tering MACAMBA’s de schuld geven, en zelf het gevang in moet omdat hij een paar geldschieters die hem aan de macht hebben laten komen heel veel poennen heb moeten terug betalen let op mijn woorden Pik Pisas komt naast Gerrit de Raaf in het gevang te zitten, Pik voor fraude van miljoenen die hij van investeerder clubs heeft los kunnen krijgen om zijn geldschieters terug te betalen en Gerrit de Raaf omdat hij toch niet die 1.8 miljoen niet heeft kunnen betalen en 3 jaren het gevang in ging, kunnen ze samen lekker dammen.

 4. Ik denk dat de PAR ook een inkoop partij is. Vandaar de hoge plaatsing van Zita en de weigering van afstand doen, in eerste aanleg, van Walle.
  En dan gaat Ruggenaath, met droge ogen, zeggen dat er te weinig gebeurt is?
  Je hebt je eigen ministers niet ter verantwoording geroepen, je hebt de staten buitenspel gezet. Je hebt “last minute” benoemingen gedaan, je hebt afspraken niet uitgevoerd. Je hebt alles op de lange baan geschoven.
  En nu zeg je dat je “Niet genoeg aan onderwijs kunnen doen”
  Je hebt de mogelijkheid gehad en je hebt het niet gedaan. En dat geld voor alles.
  Hebben ze eigenlijk in Forti een gang met alle premiers van Curaçao een hall of shame?
  Ik stel voor om die portretten allemaal op de gevel van cinelandia op te hangen een grotere symboliek kan ik me niet voorstellen.
  Verlaten bouwval en te verrot om het op te ruimen. Dat hebben jij en je voorgangers met het eiland gedaan.

 5. Nee je had iemand die van reizen en beurzen bezoeken hield .
  Schaamteloos , schaamteloos en hij heeft 4 jaar de tijd voorgehad .

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, January 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 27 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 2,3 miljoen euro voor versterking kinderbescherming

Dankzij een extra bijdrage van de Postcode Loterij van 2,3 miljoen euro kan Unicef Nederland overheden en professionals helpen om het kinderbeschermingssysteem op Aruba en Curaçao te...

Nu.cw | Gerstenbluth: “Coronapiek voorbij, maar nog steeds veel besmettingen”

Het lijkt erop dat we de coronapiek voorbij zijn. Dat stelde epidemioloog Izzy Gerstenbluth tijdens de persconferentie. Toch kunnen de maatregelen volgens Gerstenbluth nog niet volledig worden...

PBC | Rechter beslist over lot afvalverwerker Serlimar op Aruba

Persbureau Curacao ORANJESTAD – Afvalbedrijf Serlimar op Aruba krijgt begin februari van de rechter te horen of uitstel van betaling wordt voortgezet. Als dat niet gebeurt, betekent dat...

PBC | Regering gaat corona time-out met nog eens tien dagen verlengen

Persbureau Curacao De regering gaat de coronamaatregelen met nog eens tien dagen verlengen. Dat is voor de tweede keer. Ondanks de afname van het aantal besmettingen, is de...
- Advertentie -
- Advertentie -