28 C
Willemstad
• zondag 1 augustus 2021 22:53

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Kabinet-Pisas beëdigd

De Gouverneur gaf aan dat het kabinet er niet alleen voorstaat en dat ook zij altijd beschikbaar is voor advies. Verder hoopt ze dat alle beslissingen van de regering worden genomen in het belang van Curaçao.
Het Kabinet-Pisas is vanmiddag beëdigd door Gouverneur Lucille George-Wout. De Gouverneur noemde dat de regeerperiode van start gaat in buitengewoon moeilijke omstandigheden.

George-Wout noemde het leven voor veel Curaçaoënaars zelfs al voor de coronacrisis niet makkelijk. Ook zou in alle sectoren urgente zorg nodig zijn en benoemde ze dat er een nieuwe impuls nodig is.

De Gouverneur gaf aan dat het kabinet er niet alleen voorstaat en dat ook zij altijd beschikbaar is voor advies. Verder hoopt ze dat alle beslissingen van de regering worden genomen in het belang van Curaçao.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

17 reacties

 1. Zakkenvullend Coopertje had wederom erg weinig stemmen. Maar dat maakt op het eiland weinig uit. Je rolt er zomaar in en kunt je zakken ongenadig blijven vullen, zonder enige kennis of een goede opleiding. En ook nog een mooi penshun binnenharken.
  Dat er vele tienduizenden mensen aan het voedselbank infuus hangen zal iedereen een worst wezen.
  Erg triest wel.

 2. @ericlapas
  Wat een lariekoek. Oh ben je op je pik getrapt? Waarom zou zij moeten aftreden? Zij vertegenwoordigt de koning en die heeft geen politieke macht. Daarom is het in haar functie geenzins de bedoeling dat zij een politiek standpunt inneemt. Willem-Alexander gaat toch ook niet aftreden als hij het politiek gezien niet eens is met een bepaalde regering?

  Dat jij haar persoonlijk niet mag, dat is inmiddels duidelijk, maar dat is geen reden om de wereld op z’n kop te zetten.

  Zal trouwens op Curaçao een mooie boel worden, als je alleen al kijkt naar het aantal regeringen die de afgelopen 10 jaar de revue hebben gepasseerd. Hadden we inmiddels misschien wel evenveel afgetreden gouverneurs gehad. Geen goed plan.

 3. Je zou toch denken dat hij zou hebben moeten begrijpen dat de bevolking hem niet lust.

  Dat weet Korupshon Cooper ook wel maar hij heeft overal …. aan en doet wat hij zelf wilt. Zolang het belang van Cooper maar op nr 1 staat.
  Dankzij deze meneer is Hato luchthaven nog steeds categorie 2 en komen er weinig vluchten uit Amerika.

 4. aangaande Señor Cooper

  In een vorige verkiezingen had hij een eigen partij opgericht.
  Hij kreeg nauwelijks tot geen stemmen. Je zou toch denken dat hij zou hebben moeten begrijpen dat de bevolking hem niet lust. En nu: hij popt -weer- op als minister. Wat een eiland.

 5. @Brian S: ik ben zelf voorstander van diversiteit en gelijke kansen dus prima dat men in Nederland de historie eens goed onder de loep neemt. Curacao lijkt daar nog lang niet klaar voor te zijn gezien de focus op YDK, eilandskinderen en het gebrek aan kleur binnen de regering

 6. Knoek-koe & CR, Tja kan er ook niets aan doen dat een klein groepje van áctivisten’ jullie zo bij de ballen hebben dat jullie alles maar accepteren en nu zelf je eigen geschiedenis gaat herschrijven.

 7. “Op Curaçao doen we niet aan diversiteit?”
  klopt Nederland doet aan racisme, maar op Curacao doen wij ook aan racisme maar dan net andersom

 8. Alle ministers zijn “zwart”
  Op Curaçao doen we niet aan diversiteit?
  Of geldt dat alleen maar voor “witte” landen? LOL

 9. Je moet gewoon zoeken ook bij oppositie naar mensen met onbesproken gedrag, vette cooper barst zowat uit z’n pak, heel goed larmonie , dat je security om je heen hebt.

 10. Denk zelf na @Fox, voordat je mij en @Abraham aanvalt. Ze kan simpelweg een standpunt innemen door liever af te treden dan dit kabinet in te zweren.

  De gouverneur houdt toch altijd van die mooie toespraken over saamhorigheid en zorg voor elkaar? Dus wees niet hypocriet maar “put the metal to the pedal”.

  Zijn we nou achterlijk dat we elke keer weer het voordeel van de twijfel moeten geven?

 11. Vraag mij hardop af hoe de gouverneur, democratisch gekozen vertegenwoordigers van een groot deel van het electoraat en die nu een regering hebben gevormd, kan weigeren te beëdigen? Volstrekte onzin wat door sommige reageerders hier wordt gesuggereerd. Die macht heeft de gouverneur namelijk niet. Denk eens na.

 12. @Abraham, je hebt helemaal gelijk, het is onbegrijpelijk dat de gouverneur dit zooitje aan de macht helpt. Blijkbaar houdt ook zij meer van geld dan van de bewoners van Curaçao. Met deze gouverneur is het ook links lullen, rechts vullen.

 13. “Verder hoopt ze dat alle beslissingen van de regering worden genomen in het belang van Curaçao.”
  Waarom zou ze die “hoop” moeten uitspreken of zelfs hebben?
  Het is toch de taak van de regering om beslissingen te nemen in het belang van Curaçao?
  Of mag je van mensen die hun plek binnen de politiek gekocht hebben het niet aanrekenen dat ze voor eigen gewin gaan? En mag je dan alleen hopen dat eigen gewin hand in hand kunnen gaan met het belang van het eiland?
  Volgens mij is het laatste niet mogelijk.

 14. Het Kabinet van Pik is nu echt aangemeerd met het NARREN Schip ” zie schilderij ” en door holle bolle Gijs met velen knopen aan twee wallen vast gelegd. het hele zooitje is dronken en in gedachten het schip te besturen maar niet heus, diegene die boven in de mast zit bestuurd het schip en is niet dronken het is de scheeps RAT Gerrit de Raaf

 15. Ik kan maar steeds niet begrijpen dat onze Gouverneur tussen dit gesuis van de 1e plank gaat staan zonder te verblikken of verblozen, maar aan een kant kan ik het wel begrijpen omdat zij zelf is getrouwd met een oplichter 1e klas zijn naam is George de klaploper.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Opnieuw patiënt overleden aan Covid op Curaçao

Persbureau Curacao Er is opnieuw een coronaslachtoffer gevallen. Het gaat om een oudere vrouw die niet op de Intensive Care lag. De laatste keer dat een coronapatiënt overleed...

PBC | Actueel reisadvies Curaçao

Persbureau Curacao De kleurcode voor Curaçao is geel. Reizen is mogelijk, maar let op: je kunt niet met je digitale coronabewijs (DCC) Curaçao inreizen. Je moet je testbewijs...

ND | Opnieuw 20 jaar cel geëist tegen Bouterse voor decembermoorden

Het Surinaamse Openbaar Ministerie heeft vrijdag opnieuw twintig jaar gevangenisstraf geëist tegen oud-president en ex-legerleider Desi Bouterse, melden Surinaamse media. De krijgsraad in Paramaribo behandelt het decembermoorden-proces...

Opinie | Nederland is het rottende hart van Europa

Opinie Roberto Saviano | NRC Handelsblad Criminaliteit Nederland is een witwasserij in het hart van Europa en daarom medeschuldig aan de moord op Peter R. de Vries, fulmineert...

Column Youp | Asesinato !

Moet je alles geloven? Iemand probeerde mij aan het lachen te maken door te vertellen dat Camiel Eurlings per 1 augustus toetreedt tot de Raad van Commissarissen...

Column Den Cayente | Piraten

Column Arien Rasmijn Vandaag is mijn laatste dag als fulltime journalist. Volgende maand verhuis ik samen met mijn vrouw naar Europa en starten we een nieuw avontuur. Dat...
- Advertentie -