28 C
Willemstad
• donderdag 18 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Fundashon Bicentini doneert kleding

HomeLandenCuraçaoParadiseFM | Fundashon Bicentini doneert kleding
Persbureau Curacao

Kinderen die het moeilijk hebben in de wijk Juan Domingu zijn geholpen dankzij een gulle actie van Fundashon Bicentini. De stichting van oud-bondscoach van Curaçao Remko Bicentini heeft kleding gedoneerd.

Daar bleef het niet bij, de fundashon zorgde ook voor een financiële bijdrage aan kerstdiners voor deze kinderen.

Al langer doneert de stichting sportkleding. Die komt van de hockeyclub van de dochter van Remko in Wijchen in Nederland.

Bron: ParadiseFM

5 reacties

  1. Toch fijn dat er geholpen wordt!

    Als de regering Pisas nou eens minder zou vliegen, snoepreizen en uit dineren gaan en echt iets gaf om de bevolking, dan zouden deze donaties veel minder nodig zijn.

  2. Goed @Joop dat je ook aan de minderbedeelden hebt gedacht. Kudo’s daarvoor!
    Toch vind ik het prijzenswaardig dat de vereniging van Bicentini ook de mensen niet vergeet. Laten we blij zijn daarmee.
    Er is gelukkig veel caritas op het eiland, een bevriende arts van ons uit BB rijdt voor de feestdagen met een truck langs bejaarden die niets hebben en alleen zijn, zo zijn er veel initiatieven om de mensen een beetje steun te geven. Het zou niet zo moeten zijn maar we zitten helaas met zichzelf verrijkende zakkenvullers, die zich ‘verenigd’ hebben als machtsblok, zichzelf politici noemen en vooral uitgaan van F&F first at all times.

  3. @ William, je zou eens moeten weten wat ik in mijn leven met 5 december en de Kerst aan gezinnen heb gegeven die het niet echt goed hadden, de verrassingen zette ik stilletjes voor hun deur en klopte dan op het raam, en maakte dat ik weg kwam ze hebben nooit geweten van wie de verrassingen kwam. Dit alles heb ik van mijn mijn vader geleerd die deed het ook, en Begrijp je mij nu waarom ik dit heb geschreven, ik ging al mee met mijn vader toen ik 10 jaar was.

  4. Je hebt loser mensen die kosten wat het kost in de spitser willen blijven komen staan en al helemaal zo vlak voor de kerst, het valt mij mee dat hij geen kleertjes het kinderke Jezus ook komt brengen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties