33 C
Willemstad
• zondag 14 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | 57 medewerkers van CMC besmet. Ziekenhuis doet oproep om te vaccineren

HomeLandenCuraçaoParadiseFM | 57 medewerkers van CMC besmet. Ziekenhuis doet oproep om te...
Antilliaans Dagblad

57 medewerker van het Curaçao Medical Center zijn besmet met Covid-19. Dat legt extra druk op de al zo krappe ziekenhuiszorg. Het CMC doet dan ook een oproep aan iedereen om zich te laten vaccineren.

Dat zorgt ervoor dat zo min mogelijk mensen worden opgenomen. Gisteren werd bekend dat ongeveer 96 duizend mensen dubbel gevaccineerd zijn. De teller voor een boosterprik stond toen op 15 duizend.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

 1. Enne… William, Willem, L…lletje Rozewater.. Whatever: Waar heb jij deze wetenschap vandaan?
  Ben jij viroloog, bacterioloog, of gewoon “lololoog?” Omdat jullie Nederlandstalige “wetenschappers en mensen die in kranten schrijven” het zeggen zou het waar zijn?? GROW UP!!!!!

 2. Onvoorstelbaar dat er zoveel besmettingen zijn onder het personeel.
  Het beleid deugt gewoon niet dat mensen in de zorg op C nog steeds niet gevaccineerd zijn. Schandalig eigenlijk.
  Hoe zit het met de verpleeghuizen, same same, want er overlijden toch regelmatig mensen aan Corona.

 3. Waarom niet opgeleid Venezolaans verplegend personeel inzetten dat nu ‘illegaal’ op het eiland verblijft? Ze worden niet uitgezet maar krijgen ook geen (tijdelijke) werkvergunning. Hiermee worden ze in de illegaliteit gedwongen.

 4. Er is niet genoeg studie materiaal en het is ook geen exacte wetenschap maar het vermoeden bestaat dat we het ergste achter de rug hebben.

  Voor zover bekend muteert een virus zich vaak in één richting en we zien dat dit virus nu richting een milde variant is aan het muteren.

  Als ik in mijn glazen bol kijk dan voorspel ik dat waarschijnlijk in het derde kwartaal volgend jaar haast geen corona meer zal zijn.

  Laten we hopen dat de regering dan het fatsoen zal hebben om de overledenen aan Corona op een waardige manier te herdenken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties