28 C
Willemstad
• zaterdag 4 februari 2023

Telefraaf | Oranjes beschilderen geen Chichi op Curaçao: ’Karikatuur van zwarte vrouw’

Controversieel moment uit kennismaking Amalia geschrapt | Wouter de Winther Volgens de kunstenares verbeeldt het beeld de oudste zuster uit een gezin in de traditionele familiestructuur op Curaçao....

Democracy now! | Friday, February 3, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Nu.cw | Pietermaai krijgt LED-verlichting

De straten van Pietermaai worden aanstaande zondag voorzien van LED-verlichting. Aqualectra zal de nieuwe lantaarns installeren tussen 8.00 uur ‘s ochtends en 16.00 uur ‘s middags. Onder andere...
- Advertentie -

Nu.cw | Kaasdieven opgepakt in Sambil

De politie heeft donderdag twee kaasdieven aangehouden in Sambil. De Extra meldt dat het tweetal opviel nadat ze supermarkt Carrefour verlieten. De beveiliging gaf aan dat de personen...

Nu.cw | Bonaire in Ik Vertrek-uitzending

Het stel Nicole en Manuel wordt in het Nederlandse televisieprogramma Ik Vertrek gevolgd in hun emigratie naar Bonaire. Donderdag werd de eerste van de twee afleveringen uitgezonden...

PBC | Chris Richards in Swim for the Roses

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Komende zondag doet Chris Richards mee aan de Swim for the Roses van Zanzibar Jan Thiel naar Mambo Beach BLVD. De welbekende duiker mist...

PBC | Fundashon Museo Tula-voorzitter Jeanne Henriquez vraagt koning de stilte te verbreken

Persbureau Curacao Willemstad – Jeanne Henriquez, voorzitter van Fundashon Museo Tula, heeft na haar toespraak vanmorgen, een persoonlijke vraag gesteld aan koning Willem-Alexander om op 1 juli 2023...
- Advertentie -

ParadiseFM | Baseballer Ozzie Albies tekent nieuw miljoenencontract bij Atlanta Braves

De Curaçaose baseballer Ozzie Albies heeft een nieuw, zevenjarig contract getekend bij de Atlanta Braves. De 22-jarige speler gaat in die periode zo’n 35 miljoen dollar verdienen.

Het Antilliaans Dagblad schrijft dat volgens sommige kenners dit bedrag te laag zou zijn. Het contract van Ozzie loopt dus door tot 2025. De Atlanta Braves hebben een optie in het contract op laten nemen om na 2025 te verlengen tot 2026 of zelfs 2027.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

11 reacties

 1. @Mano, 100% gelijk heb je. Er zijn families op Curaçao die heel veel jaren al miljoenen hebben, laten we niet beginnen met namen noemen! Waarom wordt niet publiekelijk aan deze families gevraagd wat ze m.b.t. de armoede op Curaçao doen? Waarom wordt het wel aan de honkballers die net zijn begonnen met miljoenen verdienen zoveel gevraagd? Dit is echt hypocrisie.

 2. @ericlapas schreef;
  “Intussen zijn er veel Curaçaose sporters die in het buitenland, miljoenen verdienen, het is wel jammer dat niets naar armoede bestrijding hier op Curaçao gaat.”

  Jammer, maar die sporters die miljoenen verdienen zijn toch niet verplicht moeder Theresa uit te hangen? Op Curaçao wonen er toch ook mensen die miljoenen op hun bankrekeningen hebben staan? Laten die nou maar beginnen iets aan de armoedebestrijding te doen. Misschien dat dan één van die rijke sporters idealistisch genoeg is om ook een steentje bij te dragen.

 3. @eric, Het zijn er maar een paar en inderdaad een diploma is erg handig om te halen want miljoenen contracten zal er zijn voor weinigen.

 4. Intussen zijn er veel Curaçaose sporters die in het buitenland, miljoenen verdienen, het is wel jammer dat niets naar armoede bestrijding hier op Curaçao gaat.

  Al deze successen hebben wel een keerzijde, wij zien steeds meer vaders uren in de zon met ballen, handschoenen en knuppels met hun kinderen oefenen.

  Waarschijnlijk in de hoop dat in hun kroost een bigleager schuil gaat. De meeste vaders zullen wel teleurgesteld zijn als blijkt dat hun zoon geen sporttalent is want een zoon in de Mayor League Baseball betekent voor het hele gezin, “a life on easy street”.

  Soms moeten ouders leren om niet te veel eisen aan hun kinderen te stellen en denken dat wellicht het halen van een diploma of ergens anders goed in zijn net zo belangrijk kan zijn als het halen van de Mayor League Baseball.

 5. Lijkt me toch een aardig salaris? Aan de andere kant als hij geblesseerd raakt moet de club hem ook doorbetalen. En naast dit salaris zal hij ook wel flink aan sponsorcontracten verdienen.

 6. Ik weet niet of Hij het had MOETEN tekenen. Hij kan ook gewoon genoegen nemen met wat aangeboden is. Toch? Hoe danook is het heel veel geld. Niet alles draait om geld. Genoeg is ook prima.

 7. Vlgs mij is dit zeer maar zeer oud nieuws. Periodico de ayer.
  En Albies is veel meer waard dan die 35 milj.
  Ik snap niet dat hij zo’n contract had moeten tekenen. Fout

 8. Fantastisch dat hij zoveel miljoenen via zijn inkomstenbelasting laat terugvloeien naar Curaçao waar voor zovelen binnenkort de voedselhulp stopt!!
  Maar ik vermoedt dat deze aso dat niet zal doen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -