27.4 C
Willemstad
• zaterdag 4 december 2021 12:56

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Baseballer Ozzie Albies tekent nieuw miljoenencontract bij Atlanta Braves

De Curaçaose baseballer Ozzie Albies heeft een nieuw, zevenjarig contract getekend bij de Atlanta Braves. De 22-jarige speler gaat in die periode zo’n 35 miljoen dollar verdienen.

Het Antilliaans Dagblad schrijft dat volgens sommige kenners dit bedrag te laag zou zijn. Het contract van Ozzie loopt dus door tot 2025. De Atlanta Braves hebben een optie in het contract op laten nemen om na 2025 te verlengen tot 2026 of zelfs 2027.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

11 reacties

 1. @Mano, 100% gelijk heb je. Er zijn families op Curaçao die heel veel jaren al miljoenen hebben, laten we niet beginnen met namen noemen! Waarom wordt niet publiekelijk aan deze families gevraagd wat ze m.b.t. de armoede op Curaçao doen? Waarom wordt het wel aan de honkballers die net zijn begonnen met miljoenen verdienen zoveel gevraagd? Dit is echt hypocrisie.

 2. @ericlapas schreef;
  “Intussen zijn er veel Curaçaose sporters die in het buitenland, miljoenen verdienen, het is wel jammer dat niets naar armoede bestrijding hier op Curaçao gaat.”

  Jammer, maar die sporters die miljoenen verdienen zijn toch niet verplicht moeder Theresa uit te hangen? Op Curaçao wonen er toch ook mensen die miljoenen op hun bankrekeningen hebben staan? Laten die nou maar beginnen iets aan de armoedebestrijding te doen. Misschien dat dan één van die rijke sporters idealistisch genoeg is om ook een steentje bij te dragen.

 3. @eric, Het zijn er maar een paar en inderdaad een diploma is erg handig om te halen want miljoenen contracten zal er zijn voor weinigen.

 4. Intussen zijn er veel Curaçaose sporters die in het buitenland, miljoenen verdienen, het is wel jammer dat niets naar armoede bestrijding hier op Curaçao gaat.

  Al deze successen hebben wel een keerzijde, wij zien steeds meer vaders uren in de zon met ballen, handschoenen en knuppels met hun kinderen oefenen.

  Waarschijnlijk in de hoop dat in hun kroost een bigleager schuil gaat. De meeste vaders zullen wel teleurgesteld zijn als blijkt dat hun zoon geen sporttalent is want een zoon in de Mayor League Baseball betekent voor het hele gezin, “a life on easy street”.

  Soms moeten ouders leren om niet te veel eisen aan hun kinderen te stellen en denken dat wellicht het halen van een diploma of ergens anders goed in zijn net zo belangrijk kan zijn als het halen van de Mayor League Baseball.

 5. Lijkt me toch een aardig salaris? Aan de andere kant als hij geblesseerd raakt moet de club hem ook doorbetalen. En naast dit salaris zal hij ook wel flink aan sponsorcontracten verdienen.

 6. Ik weet niet of Hij het had MOETEN tekenen. Hij kan ook gewoon genoegen nemen met wat aangeboden is. Toch? Hoe danook is het heel veel geld. Niet alles draait om geld. Genoeg is ook prima.

 7. Vlgs mij is dit zeer maar zeer oud nieuws. Periodico de ayer.
  En Albies is veel meer waard dan die 35 milj.
  Ik snap niet dat hij zo’n contract had moeten tekenen. Fout

 8. Fantastisch dat hij zoveel miljoenen via zijn inkomstenbelasting laat terugvloeien naar Curaçao waar voor zovelen binnenkort de voedselhulp stopt!!
  Maar ik vermoedt dat deze aso dat niet zal doen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

DKR | Premier Pisas van Curaçao manoeuvreert zichzelf in netelige positie

Met Raad van Minister besluiten en handtekeningen van premier Gilmar Pik Pisas | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Willemstad – Minister-president Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) heeft zichzelf in een netelige positie gemanoeuvreerd...

Democracy now! | Friday, December 3, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 3 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | DCNA vergoot weerbaarheid van natuurbeschermingsorganisaties

Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA) vergroot de weerbaarheid van natuurbeschermingsorganisaties zodat ze bestand zijn tegen externe schokken. Zo werd bekendgemaakt tijdens de bestuursvergadering. Volgens de organisatie blijft de...

Nu.cw | Saba start begin december met boosterprik

Saba start op woensdag acht december met de campagne voor de boosterprik tegen het coronavirus. Zestigplussers kunnen vanaf die datum hun vaccinatie halen. Dit meldt het Openbaar...

PBC | QR-codecontrole alleen door gecertificeerd personeel

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bijeenkomsten of feesten voor meer dan 100 mensen vereisen bij de toegang een controle op QR-codes. Om dat proces goed te laten verlopen, biedt...
- Advertentie -