29 C
Willemstad
• zondag 28 november 2021 14:27

Laatste reacties

- Advertentie -

Telegraaf | Douane vindt 930 kilo cocaïne tussen gebruikt frituurvet uit Curaçao

Ⓒ Openbaar Ministerie.
Rotterdam – De douane heeft vorige week donderdag tijdens een controle in de Rotterdamse haven 930 kilo cocaïne onderschept. De drugs zijn ruim 69 miljoen euro waard.

De cocaïne zat volgens het OM verstopt in een lading gebruikt frituurvet uit Curaçao. De lading was bestemd voor een bedrijf in Ter Aar. Dat bedrijf heeft vermoedelijk niets met de smokkel te maken, dat meldt het Openbaar Ministerie donderdag.

Bron: Telegraaf

- Advertisement -

Artikel delen

10 reacties

 1. @Mossel schreef;
  “Mano je bent verkeerd voor gelicht door justitie, het was 330 kg uit Costa rica en die 600 kg uit het politie bewaakte cellen bewaarplaats.”

  @A.Mossel,
  Ik heb geen contact met justitie, ik heb het bericht over die 600 k + 330 k ‘s morgens gelezen op de NOS nieuwssite. Later in de middag hebben ze het bericht blijkbaar gecorrigeerd/ bijgesteld. Het komt wel vaker voor dat geschreven online nieuwsberichten gecorrigeerd worden.
  Misschien is de Nos per ongeluk verkeerd ingelicht door het OM of de NOS nieuwssite heeft zelf een drukfoutje gemaakt.1 van de 2.
  Over die 600 kilo in een beveiligde cellencomplex op Curaçao heb ik eigenlijk niet genoeg kennis om erover te kunnen meepraten, heb op dit forum wel iets over gelezen.

 2. @ Mano je bent verkeerd voor gelicht door justitie, het was 330 kg uit Costa rica en die 600 kg uit het politie bewaakte cellen bewaarplaats ( met een LOOP sleutel ), er zitten er nu een paar vast voor deze zaak, maar dat zal hun een reet roesten, als ze straks vrij zijn ze koning te rijk, of hun kop word er af geknald door hun opdracht gevers omdat ze een grote foute hebben gemaakt, trouwens is deze goud roof niet vlak voor de verkiezingen uitgevoerd.

 3. Vreemd, volgens de NOS gaat het om 2 verschillende partijen, 600 kilo tussen ananassen uit Costa Rica en 330 kilo uit Curaçao. Maar zo vreemd is het natuurlijk ook weer niet dat een traditiegetrouwe foute krant als de Telegraaf liegt dat er 930 kilo coke uit Curaçao onderschept is. En zo zullen de erfgenamen van de voormalige verraders van de Joods-Nederlandse bevolking doorgaan met het verspreiden van hun journaille. En dat ondanks de beruchte lelijke inktzwarte geschiedenis van de telegraaf.

 4. En dan mag een Nederlandse journalist hier niet filmen want volgens Girigorie moet hij in de haven van Rotterdam filmen terwijl de douane hier ligt te slapen en de container scanner wordt regelmatig gesaboteerd.

 5. Kijk eens aan. De minister van Justitie schreeuwt moord en brand, terwijl zijn douanier alles laten gaan.

  Overigens, ik zag een paar weken geleden een fb ad waarin aangegeven werd dat ze (een bedrijf) frituurvet opkocht bij restaurants en snecks…….. Handige jongens!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

PBC | Beatrix bezoekt voedselbos tijdens bezoek aan Curaçao

Persbureau Curacao Prinses Beatrix werd zaterdag tijdens haar bezoek aan Curaçao flink aan het werk gezet. Bij een bezoek aan het voedselbos kreeg de 83-jarige prinses een oranje...

PBC | SER maakt zich sterk voor innovatie

Persbureau Curacao De Sociaal-Economische Raad heeft een verkenning uitgebracht aan de regering en de Staten over de mogelijkheden van de invoering van een missie gedreven innovatiebeleid. Dat moet...

ParadiseFM | Mauritsz de Kort wordt definitief nieuwe Hof-president

Hij was al voorgedragen, maar de benoeming is nu officieel rond: rechter Mauritsz de Kort is vanaf 1 januari de nieuwe president van het Gemeenschappelijk Hof van...

ParadiseFM | Staten eisen aanwezigheid president Centrale Bank

De president van de Centrale Bank Richard Doornbosch moet de minister van Financiën assisteren in het parlement. Dat zegt regeringspartij MFK. De partij neemt het Doornbosch kwalijk...

Opinie | ‘Inspecteur Keli is een gevaar voor de volksgezondheid van Curaçao’

Opinie | Jan Huurman, arts en voormalig Inspecteur-generaal Volksgezondheid Curaçao   Het recente vonnis naar aanleiding van een klacht en een eis over het handelen van chirurg Misset legt...

Column Youp | Kakkersbromsnor

Pushbericht na pushbericht over vliegverboden, wauwelwappies, vaccinazi’s, avondlockdowns, QR-codekrakers, meedogenloze mutaties, rellende hooligans, met scherp schietende politiemensen, uitgebluste brandweermannen, radeloos ziekenhuispersoneel, stenen door ambulanceruiten, dwalende demissionaire ministers,...
- Advertentie -