29 C
Willemstad
• donderdag 18 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

Nu.cw | Politie lanceert vernieuwde website

HomeLandenBonaireNu.cw | Politie lanceert vernieuwde website
Politie Bonaire | Antilliaans Dagblad

Het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) lanceert vrijdag de vernieuwde website PolitieCN.com. De pagina heeft een nieuwe uitstraling gekregen waarbij er meer opties zijn om in contact te kopen met de politie.

Het KPCN en de Nederlandse Politie (NP) sloten begin 2021 de handen in een voor de nieuwe website. Er werd daarbij rekening gehouden met de digitale ontwikkelingen en de behoeften van de inwoners en bezoekers van Caribisch Nederland. PolitieCN.com is volgens dezelfde structuur en op basis van dezelfde kwaliteitseisen als die van de Nederlandse Politie (NP) ingericht.

Met de lancering van de website is het nu weer mogelijk om een digitaal klachtenformulier in te vullen. Deze mogelijkheid werd eerder met de Nationale Ombudsman besproken en biedt de kans om de afhandeling van een lopende zaak als gedragingen van de politie te melden. De melding zal vervolgens door een externe partij getoetst worden. Met deze procedures probeert het KPCN zo transparant mogelijk te zijn en te leren van eventuele fouten.

Bron: Nu.cw

7 reacties

  1. Ik zou zeggen haal het hout wat je eruit kan halen uit, en laat hele hele gebouw ontploffen en wel zo dat je een mooi stuk rif krijgt voor duik liefhebbers, scheelt een hoop gezeur waar je met het puin heen moet ( onder water , weg is weg )en zijn er ook een paar F&F van de regering Pik die een hoop $$$$$$$$$$ mis lopen.

  2. Nou een goede website, geen overbodige informatie en zeer toegankelijk voor slechtzienden. Het is zo dat slechtzienden geen muis gebruiken maar de tab toets en die werkt goed zo te zien. Het is zelfs mogelijk om vanuit de website via een app de politie te bellen.

    Eén ding is mij niet duidelijk, hoe voorkomen ze dat een slechtziende op Bonaire niet het nummer van Saba of St. Eustatius belt?

    Wellicht een improvement voor de toekomst, een geïntegreerde chat mogelijkheid waar kinderen met een vertrouwenspersoon kunnen chatten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties