29 C
Willemstad
• donderdag 20 januari 2022 12:13

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Aparte staatssecretaris voor Koninkrijksrelaties en Digitalisering

- Advertentie -
In het volgende kabinet krijgt het staatssecretariaat van Koninkrijksrelaties meer prioriteit en zal er een groter budget worden vrijgemaakt.

In het kabinet-Rutte IV komt er een aparte staatssecretaris voor Koninkrijksrelaties en Digitalisering. Binnen het huidige kabinet viel Koninkrijksrelaties samen met Binnenlandse Zaken.

Raymond Knops (CDA) werd in april 2017 aangewezen als staatssecretaris van Koninkrijksrelaties en Binnenlandse Zaken. In het volgende kabinet krijgt het staatssecretariaat van Koninkrijksrelaties meer prioriteit en zal er een groter budget worden vrijgemaakt.

Het is nog niet bekend wie Knops zal gaan opvolgen als staatssecretaris. In de Haagse wandelgangen worden onder andere de namen van Jan Paternotte (D66), Marnix van Rij (CDA) en André Bosman (VVD) genoemd.

Bron: Nu.cw

- Advertentie -

Artikel delen

7 reacties

 1. Dat softie Knops op het laatste moment nog even zijn tanden laat zien kan betekenen, A: hij spreidt het bedje voor zijn opvolger en dan kunnen we een VVD er verwachten of ,b; hij hangt de bad guy uit zodat zijn opvolger een wit voetje kan halen door e.e.a. terug te draaien en dan zal het een D66 er zijn. Mocht het een d66 er worden dan zal hij in ieder geval wel moeten kunnen voetballen want hoe kun je anders een dag vullen als je met Pisas opgescheept zit.
  In ieder geval is het een poging zijn politieke leven te redden want het is niet niks 1 miljard euro uit te geven en dat er ondanks afspraken vrijwel geen vooruitgang (hervormingen) op de eilanden is geboekt.
  De zetels zijn ongetwijfeld verdeeld, alleen de poppetjes nog dus Knops weet welke rol hij speelt. Wij ook binnenkort en laat het voor het welzijn van ons land en bevolking A zijn.

 2. Voor een regering die wij nu hebben, waar Min.van Finc. zelfs Charlie Bolo Cooper niet vertrouwt, parlementslieden(Dj’s, tumba zangers, vlaggetesjes ophangers tijdens de verkiezing) met zeer weinig denkvermogen die salarissen van Ang. 13.000,– per maand verdienen, is het zeer wenselijk dat inderdaad the man himself, VVD’r Bosman, maar het stokje van S.G. Knops moet overnemen.Vertraging techniek van Pisas moet een keer ophouden. Ta basta awooo.

 3. Als er een beter overleg met Curaçao enz. gaat plaatsvinden, volgens het regeerakkoord, zou er ook meer overleg moeten zijn over de beslissing wie staatssecretaris Koningkrijkszaken gaat worden.
  De eilanden moeten wel werken en overeenkomen met deze persoon.
  Jammer dat Knops weggaat.

 4. Do the math: VVD’er Bosman zou een absolute fuku zijn voor de verkwisting, F&F-usance en nog meer corrupte en curieuze crap die altijd weer bij de politiek op de eilanden manifesteert. Deze fighter jet jockey zou de COHO eens een heel andere dimensie kunnen geven. Kwestie van interpretatie. Wouldn’t want to be in the sights of this guy.
  Zijn partij is niet mijn cup of tea, maar met Bosman weet je zeker dat NL de handschoenen heel snel uit zal doen.
  Ik zou Forti willen adviseren om hevig veel wierook, kaarsen en andere veedrijvers van boze geesten alvast in alle kantoren en gangen aan te steken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PZC | Ambachtse verdachte (32) van doodsteken Lorenzo vluchtte naar Curaçao en wacht nu op uitlevering

Folkert Van Der Krol De 32-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht die wordt verdacht van betrokkenheid bij een dodelijke steekpartij in Rotterdam-West blijkt vorige week te zijn gevlucht naar Curaçao....

DH | Corallo claims his phone was hacked on orders of Italy and the Netherlands

PHILIPSBURG--St. Maarten-based casino owner Francesco Corallo, also known as “King of the Slots”, is suing an Israeli spyware company and related entities for allegedly conspiring with his...

PBC | Nieuwe kabinet Rutte heeft nog geen tijd gehad om Caribische dossiers te lezen, Rijksministerraad uitgesteld

Persbureau Curacao De rijksministerraad van komende vrijdag is uitgesteld tot 4 februari. Reden is dat de nieuwe bewindslieden van het kabinet Rutte IV meer tijd nodig hebben om...

ParadiseFM | Vonnis Braam aangehouden

De rechter heeft nog geen uitspraak gedaan in de zaak die MFK-statenlid Braam heeft gespannen. Braam werd vorig jaar voorgedragen als minister van Justitie maar kwam niet...

Democracy now! | Tuesday, January 18, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 18 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -
- Advertentie -