32 C
Willemstad
• dinsdag 18 juni 2024

CN | Gokbedrijf Dama reageert op faillissement: ‘We zijn financieel gezond’

Jeffrey Noeken - CasinoNieuws.nl Een week na het uitgesproken faillissement op Curaçao laat Dama weten dat het bedrijf financieel gezond is. Volgens het gokbedrijf kwam de uitspraak onverwacht...

Democracy now! | Monday, June 17, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 juni 2024

Opinie | UPG-status Koninkrijksdelen: ook sociaal-economische rechten

Opinie Wessel Geursen | Persbureau Curacao De discussie over de voordelen van de ultraperifere gebied (UPG)-status voor de Caribische Koninkrijksdelen is opnieuw opgelaaid, mede door een recente motie...

PBC | Rekenkamer Aruba vernietigend over overheids-NV’s

Persbureau Curacao ORANJESTAD – Het op afstand zetten van overheids-NV’s op Aruba heeft geleid tot een chaos bij die bedrijven. Alleen het elektriciteitsbedrijf WEB lijkt de tand der...

NRC | Tandeloos pensionadobankje

Begreep ik nou dat de van aanranding en verkrachting verdachte knuffelmarokkaan in de pauze van zijn rechtszaak gezellig stond te koffieleuten met jongens en meisjes uit de...
- Advertisement -spot_img

Nu.cw | Aparte staatssecretaris voor Koninkrijksrelaties en Digitalisering

HomeLandenArubaNu.cw | Aparte staatssecretaris voor Koninkrijksrelaties en Digitalisering
In het volgende kabinet krijgt het staatssecretariaat van Koninkrijksrelaties meer prioriteit en zal er een groter budget worden vrijgemaakt.

In het kabinet-Rutte IV komt er een aparte staatssecretaris voor Koninkrijksrelaties en Digitalisering. Binnen het huidige kabinet viel Koninkrijksrelaties samen met Binnenlandse Zaken.

Raymond Knops (CDA) werd in april 2017 aangewezen als staatssecretaris van Koninkrijksrelaties en Binnenlandse Zaken. In het volgende kabinet krijgt het staatssecretariaat van Koninkrijksrelaties meer prioriteit en zal er een groter budget worden vrijgemaakt.

Het is nog niet bekend wie Knops zal gaan opvolgen als staatssecretaris. In de Haagse wandelgangen worden onder andere de namen van Jan Paternotte (D66), Marnix van Rij (CDA) en André Bosman (VVD) genoemd.

Bron: Nu.cw

7 reacties

 1. Dat softie Knops op het laatste moment nog even zijn tanden laat zien kan betekenen, A: hij spreidt het bedje voor zijn opvolger en dan kunnen we een VVD er verwachten of ,b; hij hangt de bad guy uit zodat zijn opvolger een wit voetje kan halen door e.e.a. terug te draaien en dan zal het een D66 er zijn. Mocht het een d66 er worden dan zal hij in ieder geval wel moeten kunnen voetballen want hoe kun je anders een dag vullen als je met Pisas opgescheept zit.
  In ieder geval is het een poging zijn politieke leven te redden want het is niet niks 1 miljard euro uit te geven en dat er ondanks afspraken vrijwel geen vooruitgang (hervormingen) op de eilanden is geboekt.
  De zetels zijn ongetwijfeld verdeeld, alleen de poppetjes nog dus Knops weet welke rol hij speelt. Wij ook binnenkort en laat het voor het welzijn van ons land en bevolking A zijn.

 2. Voor een regering die wij nu hebben, waar Min.van Finc. zelfs Charlie Bolo Cooper niet vertrouwt, parlementslieden(Dj’s, tumba zangers, vlaggetesjes ophangers tijdens de verkiezing) met zeer weinig denkvermogen die salarissen van Ang. 13.000,– per maand verdienen, is het zeer wenselijk dat inderdaad the man himself, VVD’r Bosman, maar het stokje van S.G. Knops moet overnemen.Vertraging techniek van Pisas moet een keer ophouden. Ta basta awooo.

 3. Als er een beter overleg met Curaçao enz. gaat plaatsvinden, volgens het regeerakkoord, zou er ook meer overleg moeten zijn over de beslissing wie staatssecretaris Koningkrijkszaken gaat worden.
  De eilanden moeten wel werken en overeenkomen met deze persoon.
  Jammer dat Knops weggaat.

 4. Do the math: VVD’er Bosman zou een absolute fuku zijn voor de verkwisting, F&F-usance en nog meer corrupte en curieuze crap die altijd weer bij de politiek op de eilanden manifesteert. Deze fighter jet jockey zou de COHO eens een heel andere dimensie kunnen geven. Kwestie van interpretatie. Wouldn’t want to be in the sights of this guy.
  Zijn partij is niet mijn cup of tea, maar met Bosman weet je zeker dat NL de handschoenen heel snel uit zal doen.
  Ik zou Forti willen adviseren om hevig veel wierook, kaarsen en andere veedrijvers van boze geesten alvast in alle kantoren en gangen aan te steken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties