Manager Goisco beschoten

Bron: Versgeperst
Door: Elisa Koek

versgeperst.com overvallers nieuwsa manager goisco Curaçao criminaliteit beschoten AUTO  vuurwapen pistool" style="float:left;margin right:10pxCURAÇAO – De manager van supermarkt Goisco werd vanmorgen in de vroege ochtenduren in haar auto beschoten door overvallers. De vrouw wist te ontkomen en arriveerde rond 05.30 uur met een auto vol kogelgaten bij het politiebureau in Rio Canario.

Uit haar verhaal bleek dat zij op de Schottegatweg reed en ter hoogte van Heintje Kool een witte auto midden op de weg zag staan. De vrouw remde af en bleef stilstaan op een afstand van de auto waarna de portieren van de auto opengingen. Twee gemaskerde mannen rende op haar auto af, omsingelde die en sommeerde haar uit de auto te stappen.

Weg belemmeren

De vrouw gaf geen gehoord aan de oproep om uit te stappen en gaf gas. Het tweetal begon hierop te schieten op de auto van het slachtoffer waarbij de achterruit sneuvelde en de dame een wond aan haar hoofd opliep. Toen het slachtoffer de auto van de overvallers voorbijreed, deed de bestuurder van de auto nog een poging haar de weg te belemmeren door haar auto te rammen.

Hulp

De vrouw wist uiteindelijk toch te ontkomen terwijl haar auto nog steeds onder vuur lag. Ze reed door naar het politiebureau waar zij werd opgevangen en eerste hulp kreeg voor haar verwondingen. Haar SUV is in beslag genomen voor onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *