28 C
Willemstad
• vrijdag 19 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | ‘Marco Pastors nieuwe staatssecretaris voor Koninkrijksrelaties’

HomeLandenArubaParadiseFM | ‘Marco Pastors nieuwe staatssecretaris voor Koninkrijksrelaties’

In Nederland is er dinsdag een akkoord bereikt over de ministersploeg voor het eerste kabinet van premier Dick Schoof. Daarbij wordt de naam van Marco Pastors genoemd als staatssecretaris voor Koninkrijksrelaties.

De 58-jarige Pastors was onder meer wethouder en gemeenteraadslid in Rotterdam voor de partij Leefbaar Rotterdam en is al twaalf jaar directeur van het Nationaal Programma Rotterdam Zuid, dat tot doel heeft Rotterdam-Zuid leefbaarder te maken. Hij heeft in het verleden vaak harde kritiek op de islam gehad en was een groot aanhanger van Pim Fortuyn.

Pastors bemoeide zich als wethouder met de grootte van moskeeën en wees op verschijnselen als eerwraak, polygamie, gedwongen huwelijken en onderdrukking van vrouwen en homoseksuelen. In Rotterdam heeft hij ook veel met Antillianen en Kaapverdianen gewerkt. De naam van Pastors werd al eerder genoemd, maar volgens de Extra is zijn benoeming als staatssecretaris nu zeker aanstaande. Daarmee zou Pastors Alexandra van Huffelen opvolgen.

Bron: ParadiseFM

17 reacties

 1. Tico Marijke schreef ergens in een van zijn eerdere braakbeurten de naam “Mederland”..
  Ik denk dat hij een “i” is vergeten. (Een “typo” zoals dingetje toen). Hij bedoelde “Mièrdèland” te schrijven… Whuahahahauahauahaa

 2. Tja… “So much” voor de door Marijke ingebrachte “screening”: “Faber treedt nader”, ondanks aanwijzingen die aanduiden dat er iets hapert aan haar z.g. “integriteit”
  Niet voor niets ging er een rode vlag wapperen Marijke. Er is iets, maar door het beleid van de screeners dat ” zoals de wind waait, waait mijn jasje” kan het nu ineens.
  En dan worden wij hier op Curaçao beticht van corruptie???

 3. @Tico Marijke:
  Kijk… dat is het nou het probleem met jullie: zo gauw iemand niet naar jullie pijpen danst, is het gelijk een dombo. “Wat die en die niet kan inzien…”
  NEE mevrouw…. Wat die en die niet WIL inzien is heeeeel iets anders. Willen en kunnen zijn twee verschillende dingen.
  Je zou gelijk hebben als er een gemis aan inzicht aanwezig zou zijn bij degene die jij dan meteen bestemelt als Dombo.
  Maar een totaal gebrek aan willen accepteren wat jij uitkakt Marijke maakt van iemand geen Dombo.
  Hoop dat je dat kunt of wilt begrijpen.
  Het is een zooi met jullie formatie. PUNT!!!

 4. Gibi Doran, stuurde hakkelmakaak Billbrown naar de IPKO, omdat hij zelf in geen enkele taal uit zijn woorden komt. Neslon Pierre omschreef deze malloot pas geleden nog als een van de domste en ongeschooldste Parlementariers die Curacao ooit gekend heeft.

 5. Wat dombo Drechi maar niet in kan zien is dat in Mederland er wel deugdelijk.wordt gescreend. Niet net als op boevennest Zure Kou.waar onderontwikkelde dansleraren, politiedruiloren en.plaatjesdraaiers plaats nemen in de regering. Dus Drechi je bent de drek van mijn koeien nog niet waard. Met je perverse hoop.dat wij onze darmen gaan ledigen op je hoofd. Laat je nakijken man

 6. Enne….. Diegenen die hadden gezegd dat “wij maar beter onze borst nat konden maken”: Jullie hebben ZELF een dubbele longontsteking met ingebouwde kinkhoest” opgelopen zoals het zich laat aanzien.
  Zo zie je maar weer: “Beware of what you wish for others”
  Whuahahauahahahauhaaaa… DRECHI PA BOSNAN.
  Ik denk dat ik ook maar mijn schaamhaar ga blonderen… Kijken of jullie ook daarvoor op de knieën gaan, nietwaar….

 7. @Joseph S: Eindelijk iemand met enig inzicht van wat er staat te gebeuren in Makambia.
  U hebt het dus ook perfekt gezien.
  Alleen…. met het slag “meelopertjes” from the likes of wat er hier op KKC rondwaart zal het niet meevallen.
  Ze zullen vermoedelijk hun darmen op ons hoofd probrren te ledigen denk ik, maar ik voor een ben niet klein te krijgen. Ik ben een echte dwarsligger wat dat betreft, en zoals bekend (of niet) kunnen dwarsliggers maar heel moeilijk begraven worden…

 8. Drechi heeft af en toe wél gelijk….

  Eerlijk is eerlijk: indien onze lokale veiliheidsdienst haar werk eindelijk eens naar behoren zou mogen doen dan waren we eindelijk verlost van een zéér groot aantal vertegenwoordigers van het proletariaat aangezien deze waardeloze, incompetente en van nepotisme doordrongen circusartiesten zelf nooit en te nimmer de statis van “proleet” hebben kunnen overstijgen is het niet @ sinjoor DPTB?

  Eer wie eer toekomt :)

 9. Another one bites the GRAVEL, not dust!! Het lijkt bij jullie daar wel een duiventil. “Der in, der uit” repetent.
  Als het zo doorgaat, dan zitten alle beoogde ministers- en of staatssecretarissen binnenkort thuis wegens “overenigbare praktijken vwb fatsoen”, en hebben we Mw. V
  v. Huffelen terug…
  Whuahauahauahahahaaaahahaauahauahhaaaaaaa….

 10. Als je de ketting waaraan een hond vastzit geregeld één schakel korter maakt, heeft de hond er geen erg in dat hij poko poko zijn vrijheid verliest.
  Dáár waren (en zijn er nu nóg erger in geworden) goed in……
  Maar: niet ALLE honden zijn daar van gediend. Met name DEZE YDK- en YDP- hond, (en dit is geen bedreiging, het is een BELOFTE) waarschuwt jullie…. Éens bijt deze hond (onder andere) jullie hand af….

 11. Digitaliseringsexpert en VVD’er Zsolt Szabó staatssecretaris voor de PVV

  De 62-jarige VVD’er Zsolt Szabo is de beoogde PVV-staatssecretaris Digitalisering. Hij is nu nog vicepresident van Capgemini, een groot IT-bedrijf dat ook veel (semi)overheidsopdrachten uitvoert.

  Ook is Szabo, die Hongaarse roots heeft, voorzitter van de stichting die het Bel-me-niet register beheert en is hij vicevoorzitter van ECP, het platform voor de informatiesamenleving.

  Het is dus niet gek dat hij de portefeuille Digitalisering krijgt. Als staatssecretaris wordt hij verantwoordelijk voor een veilige digitale overheid, en bijvoorbeeld algoritmen en AI-toepassingen en de Rijksbrede aanpak desinformatie.

  https://nos.nl/artikel/2524384-digitaliseringsexpert-en-vvd-er-zsolt-szabo-staatssecretaris-voor-de-pvv

 12. Zsolt Szabo als nieuwe Staatssecretaris Koninkrijksrelaties en Digitalisering.
  Heb zijn indrukwekkende C.V. gelezen en ben benieuwd na van Huffelen die slechts kleurrijk bleek in haar kleding…..

 13. Marco Pastors blijft minstens tot 2029 directeur van Nationaal Programma Rotterdam Zuid

  do 16 mei 2024

  Rotterdam – Marco Pastors blijft directeur van het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ) tot februari 2029.

  Pastors werd en wordt genoemd als minister (of zelfs premier) in de nieuwe regering van PVV, VVD, NSC en BBB, maar blijft dus gewoon in Rotterdam. Hij is al directeur van NPRZ sinds 2012.
  https://www.dehavenloods.nl/nieuws/algemeen/53105/marco-pastors-blijft-minstens-tot-2029-directeur-van-nationaa

 14. @Pastors bemoeide zich als wethouder met de grootte van moskeeën en wees op verschijnselen als eerwraak, polygamie, gedwongen huwelijken en onderdrukking van vrouwen en homoseksuelen.

  Op wat voor manier bemoeide hij zich. Zijn wel dingen die niet in Nederland thuishoren (Moskee wel).

 15. I just knew that bleachhaired kibbutzclown would pick another sicko, kindred spirit : Marco Pastors.
  Korsou……. preparabo pa desaster.
  Wordt op TV geïnterviewd als slaafs volger van Pim Fortuyn, begint hij ontroostbaar te janken. Schept het tot wethouder voor Leefbaar Rotterdam, als die club geleid wordt door een gefrustreerde onderwijzer, die niet kan verdragen dat zijn dochter een mede-scholier met afwijkende pigmentering leuk vindt.

 16. Antillen, Koninkrijk over zee, maak je borst maar nat..
  Hier weten zij wel raad met deze torenblazers.
  Rustig laten uitrazen en afkoelen.
  Dan de soep eten.
  Hij waarschijnlijk met lange tanden.
  Die gasten hier zijn taaie overlevers.
  Dat zal een bittere pil worden waar ook hij zich op zal verkijken en verslikken.
  Time wil tell.
  Namens alle negertjes op dit eiland,
  Van harte bon bini shon pastór.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties