29 C
Willemstad
• donderdag 22 februari 2024

SMH | The private chat messages from inside an Australian billionaire’s ‘money machine’

Patrick Begley | Sydney Morning Herald At 28, Edward Craven has built Stake.com into one of the world’s biggest gambling enterprises. But there is another side to its...

Democracy now! | Thursday, February 22, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 22 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Slachtoffer ontvoeringszaak dezelfde avond nog naar huis

Het slachtoffer van de ontvoering aan de Veerisweg woensdagavond is dezelfde avond nog terug naar huis gekeerd. Dat meldt het Korps Politie Curaçao. Informatie over de identiteit...

ParadiseFM | ‘Nederlandse bureaucratie onnodig belastend voor BES-eilanden’

De Caribische eilanden Bonaire, Sint-Eustatius en Saba klagen al lang over de bureaucratie die om de hoek komt kijken als ze geld van Nederland nodig hebben. Het...

ParadiseFM | Hevige brand in populaire snackbar ‘Lik je vingers’

De Curaçaose brandweer moest vanochtend met spoed uitrukken nadat ze een melding hadden gekregen van een brand midden in Saliña. Bij aankomst bleek dat de populaire snackbar...
- Advertisement -spot_img

PBC | Curaçao schittert morgen in Ranking the Talent op SBS6

HomeNieuwsComin' upPBC | Curaçao schittert morgen in Ranking the Talent op SBS6

Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – De op Curaçao wonende operazanger Michiel René van ‘t Landt doet morgen, zaterdag 9 december mee met het televisieprogramma Ranking The Talent op SBS6. De uitzending is om 20.00 Nederlandse en 15.00 Curaçaose tijd.

Michiel René is geen onbekende op het gebied van klassieke muziek. Hij zong eerder in Una Voce Particolare van Ernst Daniël Schmid en was recenter te zien in Aria, het operaprogramma van Omroep Max.

Komend jaar treedt Michiel René op in de Carnegie Hall in New York. Naast zijn carrière als operazanger is hij ook advocaat bij HBN Law & Tax gevestigd in Otrobanda. Michiel René heeft inmiddels een paar keer opgetreden op Curaçao en op de planning staat dat hij dit komend jaar vaker zal doen.

Michiel René zal tijdens Ranking The Talent naast vele andere topacts van over de hele wereld te zien zijn. Als trotse inwoner van Curaçao hoopt hij de Curaçaose bevolking ook trots te maken.

Ranking the talent

Elke aflevering van Ranking the Talent bevat twee rondes van vijf acts: vijf vocale optredens, variërend van alle muziekgenres, en vijf niet-vocale optredens, variërend van dans tot magie en meer.

Elk lid van het vijfhonderd man sterk publiek beoordeelt de acts tussen 1 en 10. Hun collectieve oordeel culmineert in een niet bekendgemaakte TOP 5 ranglijst.

Na elke ronde van vijf is het aan de twee celebrity-duo’s in de studio EN de kijkers thuis om via de gratis app te proberen de rangschikking van het publiek te voorspellen. Welke acts stonden bovenaan de lijst, en welke onderaan?

Hoe nauwkeuriger hun voorspellingen, hoe meer punten ze verdienen en hoe meer kans ze hebben op fantastische prijzen. Nadat de stemming is voltooid, zal de gastheer de ranglijst onthullen.

Bron: Persbureau Curacao

4 reacties

  1. Tweederangs na-aap takentenshow met dito wannabe artisten, allemaal net niet dus, zoals we van deze zender eigenlijk al jaren gewend zijn.

  2. Nee CR: Ik denk dat die Ali B van jullie van een koude kermis thuiskomt dit keer.

    HIJ moet “pijpen” deze keer, maar niet op jouw manier: hij zal zijn soep door een pijpje moeten opzuigen, want voorlopig komen de metalen draadjes waarmee zijn kaak vastgebonden zit er niet af. En wanneer ze er wel af komen, doe ik het dunnetjes over.. Whuahauahauahahahaaaa

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties