25.8 C
Willemstad
• vrijdag 24 maart 2023

PB | Trustkantoren verenigen zich en doen dringende oproep aan Silvania en Gaming Control Board

WILLEMSTAD (23 maart 2023) - Tijdens een bijeenkomst afgelopen maandag hebben trustkantoren die actief zijn in de online gaming sector het voornemen uitgesproken om zich te verenigen....

HOF | Frederieke Damme brengt beleefdheidsbezoek aan de Kas di Korte

WILLEMSTAD - Op 21 maart jl. bracht mw. mr. Frederieke Damme een beleefdheidsbezoek aan de Kas di Korte. Mevrouw Damme werd vergezeld door de mevrouw mr. Monique...

Democracy now! | Thursday, March 23, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Extra | Journaal 23 maart 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Plannen voor watervliegtuig steeds concreter

Sanne van den Boomen De plannen voor een watervliegtuig op Curaçao worden steeds concreter. Het watervliegtuig heeft woensdag voor het eerst een landing op het water gemaakt. Eigenaar...

Nu.cw | Integraal waterbeleid van Curaçao gepresenteerd voor Waterconferentie

Op de Waterconferentie van de Verenigde Naties laat Curacao zien wat er tot nu toe is bereikt op het gebied van waterbeleid. In een persbericht deelt het...

PBC | Curaçao neemt deel aan VN-conferentie over waterproblematiek

Persbureau Curacao NEW YORK – Curaçao neemt deel aan de Wereld Water Conferentie van de Verenigde Naties. Deze worden van 22 tot en met 24 maart 2023 gehouden...
- Advertentie -

ParadiseFM | Eredoctoraat voor Maria Liberia-Peters

“managementvaardigheden en uitzonderlijke prestaties”

Maria Liberia-Peters heeft gisteren een eredoctoraat gekregen aan de UoC. De oud-premier van de Nederlandse Antillen kreeg het eredoctoraat als eerbetoon voor haar uitzonderlijke leiderschap.

Ook haar managementvaardigheden en uitzonderlijke prestaties op het gebied van politiek en openbaar bestuur werd geprezen. Ze had de leiding over de meest impactvolle en moeilijke zakelijke onderhandelingen in de geschiedenis van Curaçao. Toen Shell in 1985 Curaçao verliet, zorgde ze ervoor dat de olieraffinaderij door de PdVSA werd overgenomen. De raffinaderij zorgde namelijk voor veel werkgelegenheid op Curaçao.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

8 reacties

 1. Het is niet zo moeilijk hier ‘n eredoctoraat te krijgen.
  Hoe meer je fraudeert, hoe meer je de wereld rondreist , hoe meer je de zakken vult , maakt niet uit of mensen zonder eten zonder water en stroom zitten , hoe eerder je ‘n eredoctoraat krijgt. Vlug er tussenuit knijpen Liberia Peeters met de onderhandelingen refeneria maar eerst even China aandoen. Ja al vaker genoemd drs Schotte grote crimineel, een die er alles van weet vdDijs.
  Who is next? cooper die zichzelf geweldig vindt en zo lusten we er nog wel ‘n paar oa larmonie pomp.
  Er komt geen eind aan de namenlijst.

 2. Het UoC heeft zich met dit eredoctoraat op hetzelfde niveau geplaatst als die flutuniversiteit in het WTC die Gerrit Schotte zo’n papiertje gaf.

  Afgestudeerden aan de UoC zullen hier niet blij mee zijn, hun diploma – voorzover dat al waarde had – is nu niet meer waard dan het papier waarop het gedrukt is.

  En waarom kreeg oma Peeters dit doctoraat? Voor hoe ze van kleuterleidster via de politiek grootgrondbezitster werd?

 3. Het is opmerkelijk hoe ze in verschillende culturen met de dood omgaan. Het valt op dat in sommige culturen als van de overledene afscheid wordt genomen, iedereen droevig is en in zwart gekleed.

  Andere culturen, vooral de Afrikaanse is een begrafenis een feest, er wordt gedronken, gezongen en gedanst omdat het leven van de overledene wordt gevierd.

  Het kan gebeuren dat een combinatie van allebei is, dat gerouwd en droefenis is, niet omdat die persoon niet meer is, maar juist omdat die persoon ooit bestond.

 4. Maria Mugabe krijgt dus een eredoctoraat. Fijn voor haar, kan mooi op de schoorsteenmantel. Werken doet ze toch niet. Als het UoC enerlei historisch besef had dan wisten ze dat haar uitzonderlijke leiderschap heeft geleid tot duizenden doden en zieken. Dit lichtgewicht zat aan tafel tegenover een leger juridise adviseurs van Shell. Gretig betaalde zij 1 florin. In de achterkamertjes hebben de heren nog hard gelachen om deze domme gans en haar bonte aanhang die ook aan tafel zaten. Ook de venezolanen wisten niet wat ze meemaakten toen deze kleuterleidster niveau 2 en de bonte stoet circusartiesten kwamen onderhandelen. Er is door de venezolanen nog dagen gezocht naar de verborgen camera, want ze konden zich niet indenken dat dit serieus was. Het leiderschap en management eigenschap van gekke Marietje heeft uiteindelijk de gemeenschap miljoenen gekost. En het zal alleen maar meer kosten. Ta prohibi pa lubida!

 5. Eerst Schotte, nu Maria! Moet niet gekker worden! Wie is de volgende Pik de Payaso , Myrna Bobett , Giselle Kwek William, of die werkverschaffende parlementarier die wil dat men hem in de shopping malls van Panama, London en Miami in het papiaments bedient? De vrouw met geloof ik net zoveel land als Willie Maal heeft zich laten beetnemen door de gladde Shell boeven! Voor Naf 1 heeft ze de hele bliksemse klerebende aan teer, vervuiling en vergiftigde bodem over genomen? Maria si ta traha-ha ha ha ha ha ha! Shell en de koninlijke Familie moeten zich rot gelachen hebben dat die sufferds hier in Forti, en ze worden met elke verkiezingsronde suffer lijkt wel, nog steeds voor kraaltjes en spiegeltjes vallen!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -