33 C
Willemstad
• donderdag 21 september 2023

CC | Silvania proud of World Poker Tour to celebrate new gambling legislation

WILLEMSTAD - The WTP Curacao Invitational Poker Tournament in Curacao is scheduled for September 25th. Minister Javier Silvania of Finance announced a few weeks ago that he...

DH | Accomplice of drug lord ‘Nuto’ Wawoe voluntarily extradited

AMSTERDAM/SANTO DOMINGO--The Dominican authorities have now extradited Dutch citizen Terence Ángelo Richard De Vries to the Netherlands. Local media previously reported that he had given up his...

Ingezonden | Kaping werk eilandsraad Bonaire

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

ParadiseFM | Terence de Vries uitgeleverd aan Nederland

De Nederlandse drugsverdachte Terence de Vries is vorige week uitgeleverd aan Nederland. De Vries werd op dezelfde dag als Nuto Wawoe gearresteerd in Sto. Domingo. In tegenstelling tot...

Democracy now! | Wednesday, September 20, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 20 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

Blog Arthur Donker | Ziek-ach

HomeMediaBlog Arthur Donker | Ziek-ach
Blog Arthur ‘je blijft lachen op deze klip’ Donker | Foto Persbureau Curacao
Blog Arthur ‘je blijft lachen op deze klip’ Donker | Foto Persbureau Curacao

Soms vraag ik mij af wat je nodig hebt op politicus te worden, volgens mij moet het je absoluut niets schelen wat er met de bevolking gebeurt want uiteindelijk ben je daar niet om voor de bevolking op te treden maar om binnen 4 jaar binnen te zijn.
En niet te vergeten je moet een hart van steen hebben en een plaat voor je hoofd.
Er zou woensdag een wekelijkse persconferentie van de regering zijn waarin men de laatste ontwikkelingen aan de pers door te geven.
Noem het een “progress report” als je wilt.
Het werd afgelast omdat de regering niets te melden had.
Raar want je kunt geen krant openslaan of de radio of de televisie aan doen of iedereen heeft het over de Zika virus.
De World Health Organization heeft in allerijl een spoedvergadering in Geneve uitgeroepen om het probleem aan te kaarten.
Ik denk dat onze politici niet op tijd hiervan op de hoogte waren anders was er gegarandeerd een hele delegatie naar Geneve vertrokken, allemaal business class natuurlijk want we willen niet onder doen voor de vertegenwoordigers van de rijke landen.
Dagelijks zien we foto’s op de sociale media van baby’s die geboren worden met afwijkingen allemaal het gevolg van die virus en wat doen wij? Wij steken onze kop in het zand, heffen een glas, doen een plas en alles blijft zoals als het was.
Deden we dat ook niet met de Chicunguya epidemie waarvan vandaag aan de dag mensen nog last van hebben? Dat waren er 10.000 zieken.What about het dioxine drama, zegt, notabene een arts, “Ach is niet zo erg snij het vet maar er af en eet maar lekker die saté cu batata op.”

Vergeet niet de Fluoride vergiftiging van ons water, wat nog steeds door gaat terwijl men overal in Amerika ophoudt met fluor aan het water toe te voegen.

Laten we het niet over de Isla hebben want ze durven de naam niet eens te noemen want stel je voor dat iemand een rechtszaak begint en enkele miljoenen claim wint dan zal de regering dat moeten betalen want ze waren zo dom geweest om in het contract met de Isla een regel op te nemen dat de Isla niet aansprakelijk is voor alle claims en dat Curaçao die claims moet betalen, niet de PDVSA!
De regering offert jaarlijks 18 mensenleven op en de levens van 3000 scholieren die onder de rook naar schaal gaan omdat ze bang zijn om tegen de Isla op te treden.
Isla kwam met een zoethoudertje en bood airco’s aan alsof dat de giftige lucht tegen houdt.
Hoeveel baby’s zullen er nu opgeofferd worden, en vergeet niet, die baby’s die met afwijkingen geboren worden zullen voor de rest van hun leven medische zorg nodig hebben wat zal dat ons gaan kosten???
Wat gaat er nou gebeuren? Een of andere bloedzuiger zal dit wel gaan gebruiken om een paar zieltjes te winnen voor de volgende verkiezingen en gaan doen alsof ze héél erg in geïnteresseerd zijn en gaan iedereen beschuldigen dat er niets gebeurt en zij wel goed bezig zijn, maar dat zijn we wel gewend van de clowns en hebben ze door.
Maar ja het kan hun niets schelen want mochten ze bij de volgende verkiezingen niet terug komen krijgen ze ‘n goed betaalde luizen baan bij een van de N.V.’s van de regering en zullen dan in de schaduw blijven totdat ze met een vet pensioen gaan.
Ik blijf lachen op deze klip want zolang het niet een van hun familieleden treft gaat het gewoon door en laten ze duidelijk zien dat ze niet geschikt zijn voor de baan waar ze voor aangesteld zijn omdat je hier niet aangenomen wordt voor jouw talenten maar voor jouw politieke connecties.

Door, Arthur Donker
te, Curaçao

10 reacties

 1. Dames, lees even wat ik schrijf.

  Sander zegt dat men overal in Amerika ophoudt met fluor aan het water toe te voegen. Dit is pertinent onwaar en pure stemmingmakerij.

  Of fluor wel of niet goed, daar heb ik me nooit over uitgelaten.

  En of ik belangrijk of intelligent gevonden wordt, zal me mijn reet roesten. Hetzelfde voor het uitgekotst worden.

 2. precies…
  meneer LaStiwz leeft met komma”s en punten een soort ambtenaar, die graag belangrijk en intelligent gevonden wordt.
  maar zijn hele omgeving kotst hem uit.

 3. @LaStiwz
  die Hollanders moeten wel erg dom zijn om fluoride niet meer toe te voegen aan kraanwater……Die denken dat de nadelen groter zijn dan de voordelen. Ze kunnen zich beter laten informeren door de experts op Curaçao bv. huisarts Whiteman. Toch ?
  (kraanwater is hier sowieso niet zo zuiver door het verouderde leidingstelsel).

 4. Leuk geprobeerd Sander. Leuke afleidingsmanoeuvre.

  Maar het ging in deze niet of fluor wel of niet giftig is.

  Jij stelt: “…. terwijl men overal in Amerika ophoudt met fluor aan het water toe te voegen….”
  Dit is dus pertinent onwaar. Daar ging het mij om.

  Overigens als ik de eerste site open en lees: “…Het mineraal fluoride zou nodig zijn voor een gezond gebit, maar in pure vorm is het ook een giftig industrieel afvalproduct…” valt me de broek uit.

  Dit is exact wat jij de mondibewoner die de Vigilante leest verwijt. Vertel ze onzin en ze geloven het.

  Ik zal dezelfde zin met een ander element laten zien, misschien snap je het dan:
  Het gas zuurstof zou nodig zijn om te kunnen leven, maar in pure vorm is het ook een giftig afvalproduct.

  De vorige zin is geheel waar en niets op af te dingen. Alleen het domme deel van het volk leest nu: zuurstof is giftig, dus we moeten geen zuurstof meer inademen.

  Succes Sander.

 5. http://jessevandervelde.com/fluoride-nu-officieel-giftig-heeft-fluoride-bijwerkingen/

  http://gezondheidenvoeding.nl/gezondheid-gezond/fluoride-in-tandpasta-gevaar-voor-de-gezondheid/

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/bewezen-fluoride-verlaagt-het-menselijk-iq/

  http://suziqi.nl/2013/03/11/fluoride-vergif/

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=m4&s=m78&ss=P2036&l=NL

  er zijn nog 1000 artikelen te vinden op internet die fluoride afraden en als gezondheidsrisico aangemerkt worden..

  Rond 1960 besloot de Nederlandse overheid fluoride aan het drinkwater toe te voegen. Zij deed dit in het belang van de volksgezondheid met betrekking tot tandbederf. Rond 1970 ontstonden er echter groeperingen die het nut van deze fluoridering niet inzagen en stelden dat er vele schadelijke gevolgen waren. Langzamerhand gaven steeds meer gemeenten gehoor aan de oproep van de overheid tot fluoridering van het drinkwater. Het was pas tegen die tijd dat er echte ‘antifluorcomités’ werden opgezet. Na lange tijd van argumenten, discussie, voorlichtingsdagen en andere methoden in de strijd tussen tegenstanders en voorstanders van fluoridering, werd in 1976 besloten geen fluoride meer toe te voegen aan het drinkwater[6]. Dit gebeurde pas na bespreking in de Tweede Kamer van een wetsvoorstel van minister Irene Vorrink dat beoogde de fluoridering een wettelijke basis te geven. Toen de minister in het debat met het argument kwam dat er een apparaatje bestond dat op de waterkraan kon worden aangebracht en het fluor weer uit het water filterde, leek dat nog indruk te maken. Vlak daarna kwam echter uit dat dit apparaatje helemaal niet bestond. Toen was het pleit beslecht en trok de regering het wetsvoorstel in. Men is er daarna nooit meer op teruggekomen.

  In gebieden in Engeland waar het meest wordt gefluorideerd hebben mensen 30 procent vaker last van een traag werkende schildklier. Dat zou inhouden dat 15.000 mensen onnodig lijden aan schildklierproblemen, die kunnen leiden tot depressie, gewichtstoename, vermoeidheid en spierpijn.

  Afgelopen jaar publiceerde Public Health England een rapport waarin staat dat fluoride ‘een veilige en effectieve’ manier is om tandgezondheid te verbeteren. Uit nieuw onderzoek van de Universiteit van Kent blijkt juist dat het aantal gevallen van een trage schildklier piekt in gebieden waar veel wordt gefluorideerd.

  maar wel fijn dat jij zo een goed oplettend persoon bent.

 6. @Sander: altijd leuk als jij zit te bashen op napraters en mondivolk, maar zekf ben je geen haar beter.

  Check your facts:
  Vanaf 1951 (3,3% US population receives fluoridated water) in een immer stijgende, zonder ook maar een keer een lager percentage naar 76,1% in 2012.

  Baseer je mening op feiten en niet op iets wat iemand zegt, zelfs niet als dit Arthur Donker is.

 7. Vergeet niet de Fluoride vergiftiging van ons water, wat nog steeds door gaat terwijl men overal in Amerika ophoudt met fluor aan het water toe te voegen.

  inderdaad, deze regering is willen en wetens bezig het volk te vergiftigen…

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties