PFM | Nog niet veel bezorgde reizigers gemeld

toerisme

Nog niet veel bezorgde reizigers gemeld

Nederlandse reizigers lijken zich weinig zorgen te maken over het zika-virus. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Thomas Cook laat weten slechts een paar telefoontjes te hebben gehad.

“Het gaat vooral om zwangere vrouwen die een reis geboekt hebben naar het Caribisch gebied”, aldus een woordvoerder van de organisatie die ook reizen aanbiedt naar andere bestemmingen in de regio.

Ook Corendon, dat hier alleen reizen naar Curacao aanbiedt, zegt weinig bezorgde reizigers te hebben gesproken. Net als bij Thomas Cook zijn er mogelijkheden tot omboeken, mochten reizigers de reis toch niet zien zitten.

Alleen touroperator TUI zegt meer bezorgde reizigers te hebben gesproken, vooral over reizen naar onze eilanden. Ook hierbij gaat het om bezorgde zwangere vrouwen, laat een woordvoerder weten.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Nog niet veel bezorgde reizigers gemeld

  1. Vakantiegangers die al geboekt hebben en niet tot de risicogroep behoren ,zullen wel naar de risicogebieden gaan want reis niet om te boeken.
    Potentiële vakantiegangers die hun keuze nog moeten maken zullen deze risicogebieden mijden en boeken reizen naar dorado’s elders, ook degenen die niet tot de risicogroep behoren. Teruglopende bezoekersaantallen merkt bv. Curaçao pas over enige tijd ben ik bang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *