Ingezonden | Wat kunnen we doen?

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John H Baselmans-Oracle aan het woord

Na het vele lezen van de dagelijkse ellende in de pers of op internet krijg je het idee dat er geen uitweg meer is. De wereld is verdorven en is bezig met een ondergang. Doch zelf heb ik dat nooit zo gezien. Je ziet dat vele mensen in zware depressies komen en zelfs zo ver gaan dat ze zichzelf of anderen wat aan doen of zelfmoord plegen. Ook zie je vele mensen zich verschuilen achter de vele soorten drugs, alcohol of medicijnen. Mensen zijn depressief en er is geen uitweg meer. De wereld is aan het vergaan, mensen om je heen doen elkaar pijn, er is geen onderlinge tolerantie en mensen schieten elkaar dood. De bommen vliegen om je oren en de vliegtuigen vallen met bosjes neer of verdwijnen in het niets. Dan hebben we nog de vele ziekelijke geloven waarvan elke leider denkt dat zijn geloof het ware geloof is. Doffe ellende dus en er is geen uitweg meer, althans zo wil men het ons laten doen geloven. Dat we in deze moordpartijen geloven is omdat we onze ogen hebben gesloten en niet meer luisteren naar ons gevoel. Want wat is er werkelijk aan de hand?

Al jaren is er wereldwijd een soort “terreurteam” wat bestaat uit acteurs, medici en special effect mensen, fake militairen en politie agenten. Acteurs die de gehele wereld rond reizen om zogenaamde terreuroefeningen te houden. Je kunt dat beschrijven als een Hollywood gepakt in een Boeing vliegtuig wat zo de grote steden af reist rond de wereld. Mensen die betaald worden via een duistere kas veelal vanuit een Amerikaanse elitegroep werkend en levend rond de wereld. Een groep die het grootste gewin heeft bij deze ellende.

Deze filmset en hun acteurs voeren overal hun show op, en of het nu Parijs, Nice, Stockholm, Turkije of een neervallend vliegtuig is, we zien dezelfde acteurs met links en rechts wat mensen vanuit het dagelijks leven. Onschuldige mensen worden betrokken in de moordpartijen via deze acteurs.

Dit spel is al jaren bezig en komt ten goede van een ziekelijke groep die de wereld wil doen geloven dat we aangevallen worden door terroristen en bloederige moslims. Niets is minder waar en we zien dat keer op keer duidelijk als de show wordt opgevoerd. Nice was een farce en Turkije was een spel wat van twee kanten een overwinning is. Dezelfde acteurs en vreemde situaties ziet men steeds terugkeren zeker als mensen vanuit het publiek filmopnames maken. De beelden van particulieren komen veelal niet overeen met de beelden van de reguliere pers. Life streamingen die we nu steeds meer zien laten de ware toedracht zien. Bombings zijn niets meer dan een filmset, welke bombing we ook nemen. Hetzelfde met de bloederige moordpartijen zelfs die van Anders Behring Breivikv op een eiland wat nu duidelijk blijkt dat deze man opgedragen werd om kinderen te vermoorden. Buiten enkele kinderen lokaal genomen werd het merendeel aangevuld met acteurs die nu allemaal nog springlevend zijn! Kortom, we worden alsmaar voor de gek gehouden en de vele schreeuwende en treurende acteurs doen gewoon hun dagelijks werk rond de wereld!

Waarom dit toneelstuk?
Deze terroristische toneelstukken zijn niets meer dan onze vrijheden als burgers zoveel mogelijk in te dammen. Bij elke aanslag worden er weer vrijheden afgenomen. Bij elke toneelopvoering wordt er geroepen dat we “united” moeten zijn. Maar in werkelijkheid worden we steeds verder verdeeld. Onderling haten en wantrouwen we elke persoon om ons heen. De haat naar andere rassen, geloven en kleur is nog nooit zo erg geweest. Dat puur omdat onze “vliegende Hollywood” de opdracht heeft dood en verderf te zaaien over de gehele wereld. Men wil algehele controle, men zet de mensen vast die zich verzetten en ruimen zo meer en meer mensen op die niet voldoen aan het schapengedrag wat Amerika en de wereldelite en hun bondgenoten hebben bedacht. De derde wereldoorlog is al lang gaande. Nee, niet met raketten of met militair geweld. Nee, de derde wereldoorlog wordt nu hoofdzakelijk gevoerd via aanslagen, geweld, moorden en zogenaamde vliegtuigongelukken en het opzetten van de mensheid tegenover elkaar!

Komen we op de vraag; wat kunnen wij doen?
Een oplettende burger die op internet zit, weet en leest dat er een bepaalde structuur is die deze vliegende Hollywood circus hanteert. Zaak is dat wij als burgers via life stream alles vastleggen en zo meteen publiceren op internet. Voordat dat verwijderd wordt, kunnen we kopieën zetten rond de wereld en de wereld laten zien dat alsmaar dezelfde acteurs te zien zijn. Zelfs de zogenaamde speciale agenten, leger en politie zullen je op gaan vallen en dat veel dezelfde mensen alsmaar te zien zijn rond de wereldwijde aanslagen.

Buiten het life streamen kunnen we alle namen en gezichten van de acteurs gaan publiceren en zo aantonen dat al het geweld door hen in scene wordt gezet! Er vallen nauwelijks doden! Let wel, er worden inderdaad burgers gedood omdat een burgerleven niets waard is! Er zijn nauwelijks ware zwaar gewonden door bommen of door aanslagen! Dat alles is een weldoordachte film uitvoering!
Ondertussen ligt wel een land lam en kan men weer meer van de vrijheden afpakken.

Buiten actief zaken op internet zetten en lokaliseren en rapporteren is het zaak dat wij als weldenkende mensen niet de haat en nijd verspreiden die deze acteurs/elite willen. Het zijn niet de zwarte -, blanke bevolking, politie, moslims of welk geloof of ras dan ook. Het is een elitegroep die weldoordacht al jaren dit spel aan het spelen is. We weten dat Kennedy niet werd vermoord zoals men ons voorliegt maar zo ook Fortuyn, van Gogh, Borst, Mandela, Gaddafi en ga zo maar door. Het zijn allemaal grote leugens en geschiedvervalsing. Zoals ook ons altijd geleerd is dat Hitler zelfmoord pleegde terwijl hij wel 83 jaar is geworden en dat met bescherming vanuit Amerika! De leugens zijn zo enorm. We moeten daarom zorgen dat de mensen gaan inzien dat men in leugens gelooft en zelfs leugens na leeft als blinde schapen.

Om tot een betere wereld te komen kan dat alleen maar als we elkaar respecteren en elkaar weer als volwaardige mensen zien. Let wel, zelfs van je grootste persoonlijk vijand weet je niet waarom hij/zij die daad tegen je deed. Het is zaak dat we weer met elkaar gaan werken aan een betere toekomst en niet geloven dat we achteruit aan het gaan zijn en dat alles aan het vergaan is. We moeten gaan inzien dat de wereld nog steeds doorgaat met al het mooie dat het ons dagelijks biedt. Ga inzien dat het een selecte groep is met een vliegtuig vol acteurs die probeert de wereld te destabiliseren.

We gaan samen verder en niet als een eenling; DAT is de kracht die wij als elk levend wezen hebben op deze mooie wereld.

John H Baselmans-Oracle

8 Reacties op “Ingezonden | Wat kunnen we doen?

 1. In complot theorieen is Baselmans altijd erg goed. Bewijzen zouden kunnen strekken tot enig respect.

  Toch wil ik nog een enkele operking maken, en waarschijnlijk heeft B dit ook ergens gelezen.
  Een bekend fenomeen worden de zgn staving actors of ‘crisis actors’ genoemd, die naar rampplekken worden gevlogen om hun mening te geven. Ik ben een voorstander van duidelijkheid vandaar de link;

  http://rationalwiki.org/wiki/Crisis_actor

 2. De inzender is een behoorlijk gestoord persoon met een op hol geslagen fantasie om zichzelf wat importantie aan te meten, een persoon die eigenlijk zorg nodig heeft. Mogelijk dat een paar jaar therapie er nog wat aan kan verbeteren. Triest hoor dit soort figuren die op vreemde manieren de aandacht naar zich toe willen trekken, het werkt echter averechts en de afstand tussen zo een persoon en zijn omgeving zal steeds groter worden, de schreeuw om aandacht dus ook. De volgende stukjes ( de inzender kan het niet laten) zullen een nog meer bizarre inhoud gaan krijgen, het lukt immers niet om te krijgen wat hij wil. Ergens gaat dit fout, we kunnen alleen maar hopen dat Baselmans voor die tijd zelf aan de bel trekt en iets aan zijn problemen gaat doen. Altijd jammer om dit soort zaken in de maatschappij tegen te komen, het hoeft niet, er zijn wegen genoeg om hier wat aan te doen. Ben het met een eerder reagerende eens dat de knipselkrant deze man tegen zichzelf zou moeten beschermen.

 3. Zelfs Robert Blaauw van HBN Law, die op een doordeweekse dag meer alcohol dan zuurstof in zijn bloed heeft, zal dergelijke lulverhalen niet verkopen, al kwam zijn verhaal tegen de politie toen hij zijn auto stromdronken total loss had gereden, wel in de buurt.

  Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, maar de redactie van de KKC zou het orakel hier toch echt tegen zichzelf in bescherming moeten nemen en dergelijke onzin niet plaatsen.

  Dadelijk vertelt John Baselmans ons nog dat Eric Garcia en Stephen Capella in werkelijkheid Gerrit Schotte en Ramsay Soemanta zijn. En eigenlijk klinkt dat nog geloofwaardiger dan zijn lulverhaal hier.

 4. Hahahahahahahahaha Hahahahahahahahaha.Hhihihihihihihihhihihihihi, Hhahahahihihihhahahaha,adem in amdem in adem in,
  Hahahahahahahahaha Hahahahahahahahaha.Hhihihihihihihihhihihihihi, Hhahahahihihihhahahaha,adem in amdem in adem in,
  Hahahahahahahahaha Hahahahahahahahaha.Hhihihihihihihihhihihihihi, Hhahahahihihihhahahaha,adem in amdem in adem in,
  Hahahahahahahahaha Hahahahahahahahaha.Hhihihihihihihihhihihihihi, Hhahahahihihihhahahaha,adem in amdem in adem in,
  Hahahahahahahahaha Hahahahahahahahaha.Hhihihihihihihihhihihihihi, Hhahahahihihihhahahaha,adem in amdem in adem in,
  Hahahahahahahahaha Hahahahahahahahaha.Hhihihihihihihihhihihihihi, Hhahahahihihihhahahaha,adem in amdem in adem in,
  Hahahahahahahahaha Hahahahahahahahaha.Hhihihihihihihihhihihihihi, Hhahahahihihihhahahaha,adem in amdem in adem in,
  Hahahahahahahahaha Hahahahahahahahaha.Hhihihihihihihihhihihihihi, Hhahahahihihihhahahaha,adem in amdem in adem in,
  Effe piesen
  Hahahahahahahahaha Hahahahahahahahaha.Hhihihihihihihihhihihihihi, Hhahahahihihihhahahaha,adem in amdem in adem in,
  Hahahahahahahahaha Hahahahahahahahaha.Hhihihihihihihihhihihihihi, Hhahahahihihihhahahaha,adem in amdem in adem in,
  Hahahahahahahahaha Hahahahahahahahaha.Hhihihihihihihihhihihihihi, Hhahahahihihihhahahaha,adem in amdem in adem in,
  Hahahahahahahahaha Hahahahahahahahaha.Hhihihihihihihihhihihihihi, Hhahahahihihihhahahaha,adem in amdem in adem in,
  Hahahahahahahahaha Hahahahahahahahaha.Hhihihihihihihihhihihihihi, Hhahahahihihihhahahaha,adem in amdem in adem in,
  Hahahahahahahahaha Hahahahahahahahaha.Hhihihihihihihihhihihihihi, Hhahahahihihihhahahaha,adem in amdem in adem in,
  Hahahahahahahahaha Hahahahahahahahaha.Hhihihihihihihihhihihihihi, Hhahahahihihihhahahaha,adem in amdem in adem in,
  Hahahahahahahahaha Hahahahahahahahaha.Hhihihihihihihihhihihihihi, Hhahahahihihihhahahaha,adem in amdem in adem in.

 5. Van dezelfde baggersites waar op staat dat Elvis nog steeds leeft.

 6. Joep Meloen

  Baselmans is nu echt aan het baselen geslagen. Waarom toch altijd dat complot denken ?
  Soms is de waarheid zo simpel dat die snel opzij wordt geschoven.

 7. Waar haalt U het bewijs vandaan, dat Hitler met hulp vanuit Amerika 83 jaar in vrijheid zou zijn geworden ???

 8. U moet toch eens uw orakel na laten kijken. Is aan revisie toe waarschijnlijk. Uw orakel orakelt complotten, nog wel wereldwijd. En dat alles is volgens uw orakel fake. Gezichtsbedrog en een spel van rondreizende stuntmannen.
  Helaas heeft uw betoog mij niet kunnen overtuigen.
  En ook de acteurs hebben nog geen mening gegeven, ze blijven onzichtbaar. Het verschil tussen journaalbeelden en zelf opgenomen video is duidelijk. De meeste amateurs houden zels de camera verkeerd vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *