Ingezonden | Sehos pluimpje

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Myra & Ivan Moreno aan het woord

MEESTAL IS het negatief nieuws over ons ziekenhuis Sehos, waar de behandeling zogenaamd niet goed is; oud gebouw, oude instrumenten, naar het buitenland gaan!

Mijn man is in de periode van januari tot en met juni 2016 drie keer in het Sehos opgenomen, waarbij ik bij hem ben blijven logeren.

Wat ons het meeste geholpen heeft, naast de talentvolle behandeling van de artsen, zijn het geduld en de vriendelijkheid van het verplegend personeel. Met de weinige middelen die aanwezig zijn, weten zij het nog te redden. Wij zijn hier erg dankbaar voor.

Gelukkig is mijn man nu thuis en langzaam aan het revalideren.

Sehos, masha, masha danki!

Fundashon Rosa:

Hierbij ook onze dank aan Fundashon Rosa, de stomavereniging die ons heeft bijgestaan met de ileostoma die mijn man vijf maanden lang bij zich heeft gedragen. In het begin is het nogal heftig; je weet niet wat er op je afkomt; het verzorgen, de emotionele en psychologische effecten. Deze vereniging speelt een belangrijke rol in onze gemeenschap en verdient meer bekendheid.

MYRNA & IVAN MORENO

Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *