27 C
Willemstad
• zaterdag 19 juni 2021 09:15

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Dwalende corrupte justitie

Ingezonden-brief
Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John H Baselmans-Oracle aan het woord

Ongeveer anderhalve week geleden heb ik mijn laatste aangifte verstuurd naar de procureur generaal van deze eilanden. De man heeft blijkbaar al zijn koffers gepakt maar officieel zit hij nog op deze plaats. In de aangifte heb ik om een persoonlijk onderhoud gevraagd omdat het zaken zijn die ik liever niet op papier wil hebben en zeker niet in verkeerde handen.

- Advertentie -

Na ruim een week krijg ik een mail van een van zijn medewerkers dat het verzoek doorgestuurd is naar de hoofdofficier van justitie! Opmerkelijk is;
1.Een persoonlijke mail wordt dus geopend door een van de medewerkers.
2. Men leest niet wat de reden is waarom ik een persoonlijk onderhoud wil.

Ik beantwoordde de mail als volgt:

Mw. A.R. Dickens
Ik heb niets voor niets de mail naar heer Schram gestuurd.
Het gaat er om dat ik het OM en hun officieren absoluut niet vertrouw en in het verleden ben ik via deze instantie nooit verder gekomen.
In al de tientallen jaren dat ik dit werk doe deed ik melding bij of de Gouverneur, of PG of Minister van Justitie. Nu, Gouverneur en Minister van Justitie zijn absoluut onbetrouwbaar en vandaar de mail naar heer Schram.
Ik zal dan ook alleen de gegevens doorspelen aan heer Schram daar mijn leven wel aan een zijden draadje hangt.
Hopelijk dat u dit begrijpt en ook doorgeeft aan wie dan ook op uw kantoor.
Wachtend op een gesprek met heer Schram, ……..

Het was dus duidelijk dat de grootste corruptie en infiltratie is in de gelederen van justitie.

Als ik al in mijn mail de gegevens had doorgegeven dan was ik er nu niet meer geweest en was vanuit deze hoek zeker zaken doorgegeven die mijn leven in gevaar hadden gebracht.

Bescherming zul je niet krijgen en zo moet je dus jezelf beschermen. Nog niet zo tegen de maffia maar meer tegen de vele overijverige mensen die menen op bepaalde stoelen te kunnen zitten.

Zoals ik aangaf in mijn antwoord, de ervaring is dat bij zowel de Gouverneur als bij de Minister van Justitie grote lekken zijn en dat daar bepaalde informatie niet veilig is. Nu weet ik dat de Procureur Generaal ook niet de veiligste plaats is maar het is altijd nog beter dan het Openbaar Ministerie en vele van hun medewerkers. Want vele, inclusief diverse rechters, zijn een verlengde en spreekbuis/uitvoerders voor de maffia.

Mijn geval wat ik aan wilde kaarten ging over namen en motieven van moorden die gepleegd zijn en vele afgedaan worden als zijnde “natuurlijke dood”. Nu, kennelijk hanteert justitie de regel; als je een kogel krijgt of vergiftigd wordt dat dat ook als een natuurlijke dood wordt gezien! Ja, dat zal wel de nieuwe manier zijn van langs vele zaken te komen en niet te diep wroeten in de wereld van hun geldschieters/afpersers.

Duidelijk was dat mijn laatste aangifte wat er ook nog op ons pad komt. Het is nu bewezen dat onze grootste probleem in deze samenleving het justitieel apparaat is wat niets meer is als een verlengde van de maffia.

Overigens is het 5 july 2016 wel wederom bewezen dat gerechtigheid niet meer is en dat “moeilijke” mensen aangewezen worden als zijnde moordenaars. Amerika heeft het rechtssysteem in handen en we wijzen maar wat aan. Recht zal komen heer Kuwas al zal het vechten worden tegen deze justitiële maffia.

John H Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237
Tel 8643595

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

  1. Je bent net zo gek aan het worden als mijn bekende vrienden Willem H en Martin K, de een heeft nog nooit een vlieg kwaad gedaan W.H en de ander heeft nooit gekost M K ( ver-raaien) daarom trakterden zij hem laatst op een cadautje onder zijn auto. ik heb gehoord uit bekende bron van limburger en vriend Bram M dat 4 maanden geleden een partij semtex vanuit Polen ( kost daar een drol en drie knikkers en vrijwel onmogelijk op te sporen via zee) op het eiland is in gevoerd. Ben benieuwd wie het in zijn slaapkamer of kantoor gemonteerd krijgt!?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Friday, June 18, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 18 juni 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NOS | Rapper Josylvio weer vrijgelaten uit cel op Curaçao, ‘reispapieren toch in orde’

De Nederlandse rapper Josylvio is na een nacht in de cel op Curaçao weer vrijgelaten. Hij was opgepakt wegens belediging en verstoring van de openbare orde. Bij aankomst...

PBC | MFK wil online goksector belasten om AOV belastingvrij te maken

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De MFK wil een apart OB-tarief introduceren van 9 procent voor de online goksector op Curaçao. Met de 270 miljoen gulden die dat op...

PBC | Politie waarschuwt botenbezitters bij Caracasbaai

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bezitters van Boten en Sea Doo’s veroorzaken volgens de politie regelmatig problemen bij Caracasbaai. Daar parkeren zij hun auto’s en trailers overal waar het...

PBC | Vier mensen positief

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Vier mensen zijn gisteren positief getest. Twee besmettingen kwamen van buiten, twee waren lokaal. In totaal werden er 1021 testen afgenomen. Een testratio derhalve...
- Advertentie -