Amigoe | Cooper komt met nieuwe partij

Cooper heeft premier Bernard ‘Ben’ Whiteman (PS) in een brief ‘gefeliciteerd’ met de plaats op de Amerikaanse lijst als één van de grootste witwaslanden

Cooper komt vandaag met aankondiging nieuwe partij

WILLEMSTAD — Onafhankelijk Statenlid Charles Cooper zal morgenmiddag (vandaag, red KKC) tijdens een persconferentie een nieuwe politieke partij presenteren. Het is de bedoeling dat deze partij aan de verkiezingen van 30 september mee zal doen, maar een eindbesluit hierover is nog niet genomen, melden welingelichte bronnen.

Cooper maakt deel uit van een groep ontevreden leden die uit de MAN zijn gestapt. Hun ontevredenheid vloeit voort uit het feit dat tijdens het statutair congres van de MAN op 11 januari nieuwe aspirant-leden die nog geen contributie hadden betaald, stemrecht kregen. Dit zou tegen de statuten van de blauwe partij indruisen. Het bestuur van de MAN bestrijdt de lezing van de ontevreden leden en heeft dit hoofdstuk afgesloten.

De groep van voormalige MAN-leden komt vanavond bijeen om een besluit te nemen over haar toekomst. Zij zijn het erover eens dat zij een nieuwe beweging willen oprichten, maar de vraag is of zij aan de komende verkiezingen mee zullen doen. Dit hangt af van tal van factoren, waarvan de financiering van de campagne het belangrijkste is. De verwachting is dat met een verkiezingscampagne een bedrag van rond de drie ton gemoeid is.

In de afgelopen dagen deden de wildste geruchten de ronde over de nieuwe beweging. Maar de hoofdrolspelers houden de kaken stijf op elkaar en verwijzen alle vragen door naar de persconferentie die morgenmiddag in het WTC gehouden wordt. In de uitnodiging die vanochtend werd verstuurd wordt overigens melding gemaakt van een ‘persconferentie van een nieuwe politieke beweging die geleid zal worden door ingenieur Charles Cooper.’

Binnen de groep van ontevreden leden werden de afgelopen dagen tal van bijeenkomsten gehouden. Bij deze bijeenkomsten zaten ook Cooper en Urvin Macaay. Het was Macaay die vorige maand als eerste zijn lidmaatschap opzegde uit ontevredenheid over het handelen van het bestuur tijdens het statutair congres. Tijdens dat congres verloor Macaay, volgens hem door het grote aantal nieuwe leden, de verkiezingen om voorzitter van de blauwe partij te worden.

Bron: Amigoe

 

6 Reacties op “Amigoe | Cooper komt met nieuwe partij

 1. Abraham Mossel

  Wat zijn ze slim he die twee raddraaiers Gerrit de Raaf & Vette Cooper, Cooper alleen op de lijst van MFK brengt geen zetel extra, Vette Cooper met de stemmen van zijn 20 MAN vazalen brengt zeker 1 a 2 zetels, en die verkoopt hij aan Gerrit de Raaf voor twee knaken ( 5 gulden ). Later word hij ruimschoots beloond met miljoenen om te verdelen met zijn 20 broeders in het kwaad let maar op hoe het verder gaat.

 2. Als de MFK en de PS bij de komende verkiezingen worden gedecimeerd, zal met behulp van dit soort politieke avonturiers wellicht mogelijk zijn een coalitie te vormen, die voldoet aan de eisen van de geldverstrekkende maffia. Die gaan al hun investeringen echt niet zo maar laten versloffen, omdat Schotte toevallig even niet beschikbaar is als MP

 3. Blij zijn mensen. We zijn van Coopers af.
  Wie zal voor hem stemmen ?

 4. He Cooper waar is al dat geld van al die onzinnige drempels gebleven?
  achterlijk en corrupte Politicus-er zijn er gewoon teveel in de wereld -hoop dat Karma er een paar verwijderd.

 5. ze moeten wel eerst 837 stemmen hebben voordat ze mee mogen doen aan de verkiezingen.

 6. Ik heb begrepen dat de naam van de nieuwe partij PCZ wordt, Partij van de Corrupte Zakkenvullers.

  Waardoor we nu op 3 criminele partijen kunnen stemmen: MFK, de partij vam Charles Cooper en de partij van Anparro dos Santos.

  En Michael Romer van de veiligheidsdienst heeft za al positief gescreend.

  Pabien Curacao, we zijn nu officieel een bananerepubliek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *