Ingezonden | Holle vaten

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Frem Gonet aan het woord

HET IS bijna verkiezingstijd en dan worden weer alle registers opengetrokken om maar stemmen binnen te halen. Een klein eiland met zoveel politieke partijen die hun ideeën aan de bewoners opdringen. Het is te droevig voor woorden wanneer ik via de media weer bepaalde politici hoor spreken. Of anders gezegd, mensen die zichzelf politicus durven te noemen.

Neem nou het gesprek tussen Charles Cooper met de verslaggever van Radio Direct een tijdje geleden. Ik luister graag naar deze zender vanwege de scherpe interviews. Ik heb mij wederom afgevraagd wat deze man bijdraagt aan de ontwikkeling van ons eiland. Met stemverheffing probeerde hij duidelijk te maken dat hij met iedereen zal regeren. Een kritische luisteraar zal begrijpen dat deze man weinig snapt van integriteit en weinig besef heeft van wat de samenleving vindt van de politieke ontwikkelingen op het eiland. Het kan hem niet bommen wat de samenleving vindt als hij maar zijn gedachtegoed uit kan schreeuwen.

Schreeuwen om onafhankelijkheid van het eiland en ga zo maar door. Holle vaten klinken het hardst. Deze man moet maar eens in de spiegel kijken en zich afvragen of hij ons volk ten dienste kan zijn. Hoeveel ‘jiu di korsow’s’ werken er bij Sambil? Wat is er terecht gekomen van Ctex? Wat leveren Hyatt en Renaissance buiten alle andere hotels aan werkgelegenheid op het eiland, wat heeft hij gedaan om vervuiling van het eiland tegen te gaan en wat dacht je van regelgeving om illegale bouw tegen te gaan? Hoeveel tijd is er gestopt in werkgelegenheid voor de jeugd en niet te vergeten aan ambachtelijk onderwijs waar grote behoefte aan is? Heeft hij daaraan gedacht in de tijd dat hij mee mocht doen in de regering?

Als oplossing richt hij nu onder allerlei ondoorzichtige argumenten een politieke partij op. Kennelijk kan en wil hij met niemand samenwerken. De samenleving wordt weer misleid door deze handelswijze wat enkel zorgt voor meer verdeeldheid in onze kleine samenleving. Wat een droefenis.

FREM GONET

Curaçao

4 Reacties op “Ingezonden | Holle vaten

 1. zullen we het op …KOTSTE…. houden ?

 2. Tres Pasitos

  Dat schreeuwen om echte(!) onafhankelijkheid : DOEN! Als alle partijen, die dat willen nu eens een coalitie en regering vormen en per 1 -7 -17 DAADWERKELIJK die onafhankelijkheid ten uitvoer brengen, yeah! Curacao blij en Nederland DOLblij!! Dan klimt Curacao op tot de wereldmacht, die het denkt te zijn.

 3. zijn naam Charles cooper staat sinoniem aan oplichter,fraude, zakkenvuller die zielepoot denkt ons de bevolking nog een loer te kunnen draaien.vergeet de (auto) nummerplaten , kusienchi niet willen optreden bij pietermaai bij de hekken hij stond 200% achter sitex, bouwvergunningen afgeven dat niet mocht. arme loezer
  een wolf in schaapskleren lopen je zakken nog steeds niet over?
  hij zou terug gaan naar pdvsa daar kostte ze hem uit.
  SHAME ONE YOU!!!

  shame on you

 4. Ja, Cooper heeft lange tijd gepronkt met Ctex, een bedrijf dat vanaf de tekentafel al gedoemd was te mislukken door de criminele participanten de Lima (Ctex) en Capella en Garcia (Girobank).

  https://www.youtube.com/watch?v=lBLsFmerqKc

  Ja, Cooper, Ctex was iets om trots op te zijn. Het heeft het laatste restje geloof van het buitenland in onze integriteit weggenomen en een bank (Girobank) aan de rand van een faillissement gebracht.

  Maar Cooper kennende heeft hij ook flink zijn zakken gevuld met het idiote Ctex project

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *