Ingezonden | Geef honden onvoorwaardelijke liefde

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Siegmond van Lamoen aan het woord.

I-animal is 2021 vroeg en goed begonnen en heeft samen met Vento Creations een tweetal tekeningen gemaakt op twee verschillende plekken op het eiland. Het betreft een karikatuur van een hond, waarmee wordt aangegeven hun hart/liefde voor hun baas hun staart doet kwispelen.

In 2020 waren honden voor diverse personen hun enige gezelschap en hadden die het ook zwaar te verduren. Zelfs de mensen hadden geen of niet genoeg te eten, laat staan de huisdieren. Maar ondanks dit alles bleef hun staartje, gedreven door hun onvoorwaardelijke liefde, toch kwispelen en wisten zij, gedurende de onzekerheden, warmte te geven aan hun eigenaren.

Het de bedoeling nog een aantal verspreid over het eiland te maken en mensen erop attent te maken dat honden eeht onvoorwaardelijke liefde geven en ook met respect en liefde dienen worden behandeld.

Siegmond van Lamoen,
Curacao

Een Reactie op “Ingezonden | Geef honden onvoorwaardelijke liefde

  1. Hopi bon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *