Ingezonden: Een woord van dank aan UTS, Cpost en minister Balborda

Lezers Schrijven


Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curaçao?
Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN

Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten.
De redactie van de Knipselkrant Curaçao is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal inhouden worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we ” John H Baselmans-Oracle ” aan het woord…………..

Advertentie


Langs deze weg wil ik bovengenoemde bedrijven en minister bedanken op de manier er met klachten wordt omgegaan.

UTS heeft zoals we allemaal weten, en wat ik geschreven heb, vreselijke problemen met hun nieuwe billing. Nu los je dat niet even snel op maar ik werd na de klacht opgebeld door mevr. Lodewijks en die bracht me in contact met heer Deney die openstond om hun nieuwe website (http://www.uts.cw/miuts/) werkende te krijgen en waar ik sinds deze maand mijn rekeningen kan vinden.

Cpost was ook een geweldige ervaring. Mevr Heerenveen nam contact met me op en schreef dat Cpost mijn klacht zeer serieus neemt en dat men drukdoende is om de verschillende gevallen uit te zoeken. En, inderdaad we mogen ons weer verblijden met een postbode die veel vaker weer door onze straten rijdt. Verschillende post heeft nog wel helaas 3 weken de tijd nodig om bezorgd te worden. Maar de goede wil is getoond en er wordt aan gewerkt dus ook dat zal zeker gaan veranderen.

Lange tijd hebben we geklaagd over een gatenkaas die we de weg naar Westpunt noemen. Sinds dat minister Balbora op de bekende stoel zit, zien we over het gehele eiland de geweldige inhaalslag die er gevoerd wordt om onze wegen weer begaanbaar te maken. Laten we met zijn allen zorg dragen voor deze wegen. Het is gewoon een genot om weer over de weg naar de stad te rijden. We kunnen niet wachten totdat het laatste stuk onderhanden wordt genomen; van landhuis Daniel tot en met de benzinepomp Tera Cora. Maar dat gaat zeker ook een geweldig stuk worden.

Ik wil via deze weg UTS, Cpost en minister Balbora bedanken voor hun inzet en hun wil om tot een betere service maar ook eiland te komen. Dat er soms nog krantenartikelen aan vooraf moeten gaan is jammer maar ik waardeer het erg dat er in ieder geval een wil is en met die wil is er een (westpunt)weg.

Dank u allen

John H Baselmans-Oracle

 

 

Advertentie

back home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *