Ingezonden | Aqualectra… NO(s mes) POR!

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Lucia Minotta aan het woord

LIEVE AQUALECTRA, kunt u mij uitleggen hoe het kan dat terwijl we op een zonovergoten eiland wonen met een constante oostelijke passaatwind en vers zeewater jullie voor de zoveelste consecutieve dag aan het schakelen zijn met stroom? En dan ook nog twee keer achter elkaar midden in de nacht terwijl de kinderen de volgende dag examens hebben op school?

Alsof dat niet genoeg zou zijn, ging er ook nog een gerucht rond dat jullie water vervuild zou zijn. En dit allemaal terwijl we een van de hoogste energie- en waterprijzen ter wereld betalen! In de laatste vijftien jaar verneem ik om de zoveel tijd dat er problemen zijn met de BOO-centrale. Het lijkt wel alsof dit alleen maar erger wordt.

Hoe is het mogelijk dat deze problemen anno 2016 niet alleen nog niet zijn verholpen, maar juist toenemen ondanks alle mogelijkheden om energie op andere manieren op te wekken? In plaats van dat jullie eventueel samen met andere bieders op zoek gaan naar duurzame en goedkopere oplossingen voor jullie/ons energieprobleem, gaan jullie deze bieders juist tegenwerken!

En dat terwijl jullie niet eens in staat zijn om aan de basisbehoeften te voldoen! Dit getuigt van een gebrek aan visie en efficiëntie, wat in een normaal functionerend land op zijn minst allang tot parlementaire vragen, -maatregelen en wisseling van de wacht geleid zou hebben!

Hoe lang moeten we nog duur doorbetalen voor een onprofessionele service dat zwaar beneden de maat is?

Een zeer gefrustreerde klant met slaapgebrek, veel muggenbeten en dorst!

LUCIA MINOTTA

Curaçao

2 Reacties op “Ingezonden | Aqualectra… NO(s mes) POR!

  1. henriques

    Go go go Lucia

  2. Right on!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *