Ingezonden: Aqualectra en MNO, bedankt

Brief

Ingezonden brieven

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curaçao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN.
Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten.

De redactie van de Knipselkrant Curaçao is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Rob en Petricia Botbijl aan het woord

Afgelopen maandag viel om 8.15 in de ochtend de stroom weg aan de Weg naar Westpunt, omgeving Martha Koosje, waardoor een aantal bedrijven en particuliere huizen werden getroffen. Na melding bij Aqualectra werd eerst gezegd dat er geen storing was, maar na aandringen werd er toch gezegd dat iemand zou gaan kijken.
Enige feedback hebben we niet gekregen, dus na een paar uur maar weer bellen. Toen kregen we te horen dat de koperleidingen waren gestolen en Aqualectra geen kabels meer heeft. Er werd simpelweg gezegd dat dit minimaal een week, maar ook weken kon gaan duren.
Op de vraag of voor de bedrijven een generator kon worden geplaatst als oplossing werd bij de storingsdienst gezegd: ,,Voor klachten kunt u in Otrobanda terecht.” Bij de klantenservice werden we afgesnauwd, na eerst 45 minuten in de wacht te hebben gestaan. ,,Bel Public Relations maar”, en de telefoon werd neergegooid (Klantenservice, ik begrijp dat u veel vervelende telefoontjes krijgt, dat is nu eenmaal zo in uw lijn van werk. Mensen bellen niet om te zeggen dat de koelkast zo lekker draait).
De mevrouw van Public Relations was erg vriendelijk, en beloofde te gaan overleggen en terug te bellen. Natuurlijk wachten we ook daar nog op. Inmiddels hebben de huizen en bedrijven zelf maar generators gehuurd, tot grote verbazing van het verhuurbedrijf dat ook niet snapt dat Aqualectra niet meteen zelf met deze oplossing is gekomen.
Het is natuurlijk belachelijk dat deze situatie überhaupt kan ontstaan, maar ook dat er dan totaal geen service word verleend. Alleen de bedrijven in dit gebied betalen maandelijks al zo’n 7.000 gulden aan Aqualectra, je zou toch denken dat je dan nu ook wel iets van Aqualectra mag verwachten. Nee hoor, er wordt gezegd: „Dan hoeft u deze maand toch ook niet te betalen.”
Overigens bedanken wij ook MNO. Bij de verstelwerkzaamheden aan de Weg naar Westpunt hebben zij een prachtige tijdelijke weg aangelegd. De werkzaamheden aan dit gedeelte van de weg zijn allang klaar, maar word de tijdelijke weg opgeruimd? Natuurlijk niet. Een verstopte manier van illegaal afval lozen en voor de koperdieven ideaal! Zij kunnen nu nog gemakkelijker hun slag slaan, want ze hoeven zich niet door de mondi te vechten om bij de elektriciteitspalen te komen.
O ja, de kosten mogen we volgens PR niet op Aqualectra verhalen, daarvoor moeten we bij de dieven zijn. Willen die zich even melden? Kan vast bij deze krant, dan horen we het wel.

 

Door: Rob en Petricia Botbijl
te, Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *