Nieuwe eigenaar voor Ctex

Ctex

Ctex

Met hun acceptatie van het bod van Unique Infrastructure Group (UIG) is Ctex nu de facto in handen van een nieuwe internationale eigenaar. UIG ontwikkelt met doorgaans Apple als enige eindgebruiker.
Gistermiddag zijn twee documenten getekend. Een door de aandeelhouders van datacenter Curaçao Technology Exchange nv (Ctex) en een ander door de financiers/banken.

Lees meer…
Bron: Antilliaans Dagblad

3 Reacties op “Nieuwe eigenaar voor Ctex

  1. Mijn account al in januari opgezegd van de Girobank.

  2. MS klets maar wat. Hij/zij heeft zelf nooit een lening aangevraagd bij de Girobank anders zou hij/zij niet dit soort uit de duim gezogen onzin rondbazuinen.

  3. En weer kan Girobank miljoenen afschrijven op een lening verstrekt door de bancaire onbenul Erik Garcia en zijn laffe meelopers, uiteraard door dezelfde Garcia uitgekozen voor hun onmondigheid (onder andere Stephen Capella).

    Bedrijven als Ctex en DAE konden nergens een lening krijgen, behalve bij Girobank. Vraag is dan ook wat er onder de tafel is geschoven naar Garcia en zijn lakeien.

    Ik sluit niet uit dat bedrijven als Ctex en DAE naar Girobank zijn gegaan en bijvoorbeeld zeiden dat ze 8 miljoen nodig hadden.

    Garcia zou dan kunnen zeggen: ok, hier heb je 10 miljoen, 1 miljoen voor de aflossingen het eerste jaar zodat het een goede lening lijkt, 8 miljoen echte lening en eh… de andere miljoen schuif je onder de tafel terug naar mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *