GeenStijl | video arrestatie overleden Arubaan

Let op: schokkende beelden: niet geschikt voor minderjarigen


Bij het festival Night at the Park in ‘t Haagse Zuiderpark werd zaterdagavond een Arubaanse man van 42 met geweld aangehouden door de politie. De man zou geroepen hebben dat ie een wapen bij zich had en vervolgens gooiden drie pelotons agenten zich op de man. Die verzette zich, wat geworstel volgde, uiteindelijk werd de man als een zak patat de politiebus in gesleept en een dag later overleed hij in het ziekenhuis. RIP. De man zou onderweg naar het bureau onwel zijn geworden.

De Rijksrecherche is onder leiding van het OM een onderzoek gestart naar het incident ‘waarbij wordt gekeken of er een verband bestaat tussen het handelen van de agenten en het onwel worden.’ Ze willen graag iedere getuige horen die in de buurt was en verzoeken u beeldmateriaal richting [email protected] te sturen.

Uploaden mag ook hierrr, dan weet u zeker dat uw video niet in de stoffige kluis van de popo verdwijnt. Foto’s van Mitch voor & na hierrr.

Update: OM trekt eerdere verklaring in: ‘toch niet duidelijk wanneer Mitch Henriquez onwel is geworden.’ Juist. En hier nog het verhaal van een getuige.

Bron: GeenStijl

2 Reacties op “GeenStijl | video arrestatie overleden Arubaan

  1. Ervin Frans

    De beelden spreken voor zich. Het bewijst de onwetendheid of ignorantie van deze agenten. Deze mensen mogen nooit meer als politieagent de straat opgaan, gelijk ontslag en strafrechtelijk vervolgd worden want dit is gewoon moord. Het is misdadig en ik walg ervan.
    Aan de familie wens ik heel veel sterkte, en dat ze moeten vechten voor gerechtigheid want dit mag nooit zomaar met een sissertje aflopen.

  2. Dicht knijpen hals slagaders en knie tegen hoofd, is hem fataal geworden. RIP. Forsa na famianan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *