28.6 C
Willemstad
• dinsdag 21 september 2021 14:18

Laatste reacties

- Advertentie -

Geen rectificatie Ultimo Noticia

WILLEMSTAD — Het ochtendblad  zegt de kwestie van Glenn Sulvaran en zijn beslissing om afgelopen vrijdag alleen de verklaring te tekenen voor een coalitie, nog steeds in onderzoek te hebben.

Vooralsnog kan de krant dus nog niet bewijzen dat Sulvaran en ook zijn broer Lilo, eigenaar van Vigilante, geld hebben gekregen voor de beslissing van Sulvaran.
Woensdagmiddag heeft op het kantoor van advocaat Mirto Murray een gesprek plaatsgevonden tussen de broers Sulvaran en Chicho Jonckheer en Ingmar Torregrosa van de Ultimo Noticia, in bijzijn van Murray.
Eerder deze week had Murray een verzoek naar de krant gestuurd voor rectificatie van het artikel waarin de Sulvarans beticht werden van het aannemen van geld uit Nederland.
Hiervoor was Lilo naar Miami afgereisd.
Deze rectificatie bleef uit. In dat geval zouden de Sulvarans een kort geding aanspannen.
In haar editie van gisteren schrijft Ultimo Noticia dat zij niet over bewijzen beschikt, maar dat haar onderzoek nog steeds gaande is.

“Wij hebben geen bewijzen dat ze wel of geen geld hebben ontvangen.”

De krant stelt het recht te hebben om zich af te vragen wat de reden voor de beslissing van Glenn Sulvaran is geweest.
Ze verwijst naar de uitslag van de verkiezingen, waarin volgens de krant de kiezer heeft gekozen voor een voortzetting van de vorige MFK-PS-MAN-coalitie en niet voor de ontwikkelingen die nu gaande zijn, dus een coalitie tussen PS en PAR.
Advocaat Murray zegt dat de broers gaan verzoeken dat zij op de hoogte worden gehouden van de resultaten van het ‘onderzoek’ van de Ultimo.

“Zulks uiteraard in het volste vertrouwen dat er uit het onderzoek niets anders blijkt dan dat er volstrekt geen sprake is van ontvangst van betaling noch door Glenn Sulvaran noch door Lilo Sulvaran, voor het door de eerstgenoemde ondertekenen van de verklaring afgelopen vrijdag.”

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Tuesday, September 21, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Aangifte Electorale Raad wegens onduidelijkheid donaties

De Electorale Raad zal aangifte gaan doen bij het Openbaar Ministerie (OM) over het gebrek aan transparantie wat betreft grote donateurs tijdens de laatste verkiezingen. Dat bevestigt...

Nu.cw | Minister Charles Cooper bedreigd

De minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, Charles Cooper, is bedreigd met de dood. Voor de muur van de kerk van Groot Kwartier stond een bord...

Nu.cw | Ontsnapte honden doodden geiten in Katoentuin

Een aantal honden hebben in de omgeving van Katoentuin vier geiten afgelopen weekend om het leven gebracht, meldt de Extra. De honden van de buren wisten te...

DolfijnFM | Een kwart van de kandidaten aan de verkiezingen moet giften nog doorgeven

Van de 353 kandidaten die aan de verkiezingen van 19 maart hebben deelgenomen, moet nog circa een kwart (90 kandidaten) een formulier bij de Electorale Raad (ER)...
- Advertentie -