29 C
Willemstad
• zaterdag 9 december 2023

ParadiseFM | Zorgen om conflict tussen Venezuela en Guyana

De spanningen lopen op in Zuid-Amerika. De president van Venezuela, Nicolás Maduro, geeft signalen af dat hij een regio van buurland Guyana wil gaan inlijven. Engeland en...

Democracy now! | Friday, December 8, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 8 december 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Drie minderjarigen op St. Maarten veroordeeld voor mishandeling en steekpartij

Die minderjarige jongens zijn door de rechtbank veroordeeld voor hun betrokkenheid bij een gevecht op school dat in januari 2022 plaatsvond. Dat maakt het Openbaar Ministerie (OM)...

Nu.cw | Politie waarschuwt voor meer alcoholcontroles tijdens feestmaand

De politie gaat tijdens de feestmaand meer alcoholcontroles in het verkeer houden. Dat maakt het Korps Politie Curaçao via een persbericht bekend. Volgens het KPC neemt het alcoholgebruik...

Nu.cw | Jong koraal op Curaçao niet verbleekt

Britt van Garderen Jong koraal, afkomstig van in het wild gevangen gameten (geslachtelijke voortplantingscellen), blijkt geen tekenen van verbleking te vertonen op Curaçao, zelfs niet tijdens de voortdurende...
- Advertisement -spot_img

Geen rectificatie Ultimo Noticia

HomeNieuwsGeen rectificatie Ultimo Noticia

WILLEMSTAD — Het ochtendblad  zegt de kwestie van Glenn Sulvaran en zijn beslissing om afgelopen vrijdag alleen de verklaring te tekenen voor een coalitie, nog steeds in onderzoek te hebben.

Vooralsnog kan de krant dus nog niet bewijzen dat Sulvaran en ook zijn broer Lilo, eigenaar van Vigilante, geld hebben gekregen voor de beslissing van Sulvaran.
Woensdagmiddag heeft op het kantoor van advocaat Mirto Murray een gesprek plaatsgevonden tussen de broers Sulvaran en Chicho Jonckheer en Ingmar Torregrosa van de Ultimo Noticia, in bijzijn van Murray.
Eerder deze week had Murray een verzoek naar de krant gestuurd voor rectificatie van het artikel waarin de Sulvarans beticht werden van het aannemen van geld uit Nederland.
Hiervoor was Lilo naar Miami afgereisd.
Deze rectificatie bleef uit. In dat geval zouden de Sulvarans een kort geding aanspannen.
In haar editie van gisteren schrijft Ultimo Noticia dat zij niet over bewijzen beschikt, maar dat haar onderzoek nog steeds gaande is.

“Wij hebben geen bewijzen dat ze wel of geen geld hebben ontvangen.”

De krant stelt het recht te hebben om zich af te vragen wat de reden voor de beslissing van Glenn Sulvaran is geweest.
Ze verwijst naar de uitslag van de verkiezingen, waarin volgens de krant de kiezer heeft gekozen voor een voortzetting van de vorige MFK-PS-MAN-coalitie en niet voor de ontwikkelingen die nu gaande zijn, dus een coalitie tussen PS en PAR.
Advocaat Murray zegt dat de broers gaan verzoeken dat zij op de hoogte worden gehouden van de resultaten van het ‘onderzoek’ van de Ultimo.

“Zulks uiteraard in het volste vertrouwen dat er uit het onderzoek niets anders blijkt dan dat er volstrekt geen sprake is van ontvangst van betaling noch door Glenn Sulvaran noch door Lilo Sulvaran, voor het door de eerstgenoemde ondertekenen van de verklaring afgelopen vrijdag.”

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties