FOX-cameraploeg brengt eiland in beeld

De golfbaan Old Quarry komt uitvoerig in beeld waarbij ook golf professional Jane Weststrate aan het woord komt.

De golfbaan Old Quarry komt uitvoerig in beeld waarbij ook golf professional Jane Weststrate aan het woord komt.

WILLEMSTAD – Een filmploeg van de Amerikaanse tv-zender FOX is het afgelopen weekeinde op Curaçao gearriveerd en vertoefde in het Santa Barbara Beach & Golf Resort.
De ploeg is op uitnodiging van Benchmark Hospitality International, de beheerder van het resort, overgekomen voor opnamen van de tv-programma’s ‘Awesome Adventures’ en ‘Wild about Animals’.

Benchmark laat weten dat deze programma’s binnenkort in de Verenigde Staten uitgezonden worden en via FOX, ABC en CBS te zien zullen zijn via ongeveer 125 tv-stations.
De opnamen kwamen tot stand door een samenwerking tussen Benchmark, Curaçao Tourist Board (CTB) en andere lokale instanties.
Zo zijn er afgelopen zaterdag verschillende locaties binnen het resort uitvoerig op beeld vastgelegd.

Hierbij heeft de presentatrice van het programma, Nicole Dabeau, twee lokale jongeren op verschillende plekken begeleid.
Dat zijn de zestienjarige Skylar Dayne – Curaçaos opkomend zangtalent – en de achttienjarige Diego Cárdenas die onder andere op de golfbaan Old Quarry, samen met golf pro Jane Weststrate in beeld kwamen.
Ook werd een blik geworpen in de woningen van het Marina Village vlakbij Seru Boca Marina, werd er genoten van de watersportfaciliteiten waarbij ook andere voorzieningen van het Santa Barbara Beach & Golf Resort aan bod kwamen.
De cameraploeg is tot woensdag op het eiland waarbij zij onder begeleiding van het toeristenbureau ook andere bezienswaardige plekken in beeld zullen brengen.

Benchmark, dat in december vorig jaar het beheer van het hotel op Santa Barbara op zich heeft genomen, is erin geslaagd FOX TV voor deze opnamen naar het eiland te halen.
Met medewerking van hun PR-bedrijf dat zich op de Amerikaanse markt richt, Diamond PR, is het Benchmark gelukt dat zowel het hotel als andere attracties op het eiland in beeld werden gebracht.

“Hierdoor wordt een uniek en groot bereik gecreëerd op de grote Noord-Amerikaanse toeristische markt.
Het eiland wordt als een gezinsvriendelijke toeristische bestemming geportretteerd”

, aldus Benchmark.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *