26 C
Willemstad
• woensdag 21 april 2021 22:57

PBC | Rekenkamer: ernstige tekortkomingen en zwaktes financieel beheer overheid

Persbureau Curacao De Rekenkamer constateert bij herhaling dat er ernstige tekortkomingen en zwaktes zijn in het financieel beheer van het Land. Dit heeft geleid, om 10 oktober 2010...

PBC | Overheid neemt besluit avondklok pas op 3 mei

Persbureau Curacao De maatregelen die gisteren zijn ingesteld of verlengd duren tot maandag 3 mei. Eerder had de overheid 30 april aangehouden. Dat wordt nu dus over het...

PBC | Curaçao is het snelst vaccinerende land ter wereld

Persbureau Curacao Curaçao is op dit moment het land waar de meeste vaccins worden gezet. Met 13,44 prikken per 100 bewoners is Curaçao volgens De Volkskrant het snelst...

PBC | Advocaten en Notarissen hebben weer ontheffing

Persbureau Curacao Weer is de lijst met ontheffingen aangepast. Vanaf vandaag staan onder andere advocaten en notarissen weer op de lijst van vitale functies en processen maar ook...

Democracy now! | Wednesday April 20, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img
HomeLandenCuraçaoFamilie Willems beretrots op Jetro

Familie Willems beretrots op Jetro

Willemstad – Vandaag mag de Curaçaose voetballer Jetro Willems opnieuw het veld betreden in het shirt van Oranje. Een spannende wedstrijd, want verlies tegen Duitsland betekent zo goed als zeker uitschakeling van het Nederlands elftal op het Europees Kampioenschap voetbal.

 

Foto | Soenar Chamid

 

Zijn familie, zowel op Curaçao als in Nederland als in het stadion in Oekraïne, steunen de jongste speler van het EK massaal.

,,Als familie zijn wij heel erg trots op Jetro en wij ondersteunen hem en moedigen hem aan om zijn best te doen”, aldus oom Datchenko Willems die de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Denemarken in het stadion bijwoonde.

Vandaag, bij de wedstrijd tegen Duitsland, zullen de vader van Jetro Willems, zijn neef en familieleden van moeders kant op de tribune aanwezig zijn om hem aan te moedigen.

,,Ik vond hem een van de beste spelers op het veld. Ik vond dat Jetro heel erg goed heeft gespeeld en zijn tegenstander had ik heel weinig gezien”, aldus de trotse oom.

Voor de wedstrijd van vandaag verwacht de familie opnieuw vuurwerk van de linksback van Oranje. Of Jetro Willems zenuwachtig is? ,,Jetro, zenuwachtig? (lacht) Nee. dat denk ik niet. Hij is gewoon relaxed”, aldus Datchenko Willems. ,,Jetro heeft een houding van: kom maar op. Zoals hij zelf zegt: het maakt hem niet uit wie zijn tegenstander is, die moet hij gewoon killen.”

Nederland – Duitsland wordt vandaag om 14.45 uur op Curaçao live uitgezonden.

 

Willems: Ik maak snel stappen 

Aldus de verslageving van de telegraaf

KRAKAU –  Jetro Willems handhaaft zich momenteel zo goed bij Oranje dat hij zaterdag tijdens de eerste groepswedstrijd op het EK tegen Denemarken wel eens in de basis kan staan. De 18-jarige PSV’er houdt vooralsnog nergens rekening mee. „Ik speel hier bij het Nederlands elftal met de top van Europa. Ik zal niet zeggen dat het me makkelijk af gaat, maar ik hoef ook niet op mijn tenen te lopen”, zei Willems dinsdag na de eerste training in Krakau. „Ik maak zeker snel stappen.”
De Rotterdammer is de enige echte linksback in de selectie van bondscoach Bert van Marwijk. Stijn Schaars mocht het tijdens de voorbereiding ook op die plek proberen, maar Willems stond zaterdag tijdens de laatste oefeninterland voor het EK in de basis. De PSV’er verbindt daaraan nog geen conclusies. „Ik laat het op me afkomen, ik zie het wel. Ik heb laten zien wat ik op dit moment kan. En dat was best aardig.”
Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties